Теніс. Roland Garros. Надаль знову перемагає - Блог про Львів

Теніс. Roland Garros. Надаль знову перемагає

І знову Надаль

Досить часто в редакцію блогу Воробуса приходять повідомлення від людей із запитаннями, а саме – чому автор блогу пише лише за футбол якщо окрім нього ще є інші види спорту.

Відповідаю, пишу про те що дивлюся, бачу, чим найбільше цікавлюся, але це не означає, що про інші види спорту Воробус забув.

У сьогоднішній публікації будемо говорити про теніс, а саме про Рафаеля Надаля, який у восьмий раз поспіль переміг на турнірі в Парижі – Roland Garros.

Про теніс планував написати ще тоді, коли у фіналі цих змагань між собою зустрічалися згадуваний вище Надаль та перша ракетка світу – Новак Джоковіч. Це дійсно був поєдинок, який вартував фіналу. Шкода лише, що ці тенісисти зустрілися швидше.

На кортах Парижу яблуку не було де впасти, матч тривав цілих п’ять сетів і завершився лише тоді, коли в п’ятій партії Новак схибив на своїй подачі і Надаль, таким чином, переміг із рахунком 9-7.

Матч тривав так довго, що Воробус вже встиг сходити на тренування, прийти додому, знову сходити в магазин, а вони все грали та й грали. Нерви підвели «Джока» і він поступився.

У фінальному поєдинку суперником Рафаеля був іспанець – Давід Ферер. Десь так і думав, що боротьби як такої не вийде.

Також читайте:   Олександра Рибку спіймали на допінгу

Інша справа якби матч відбувався десь на іншому покритті, а на грунті – Надаль феноменальний і тут його обіграти практично неможливо.

Колись ще на рівних із «Рафою» змагався Федерер, але і він програв на цей раз Тсонзі, якого теж було би цікаво побачити у фіналі.

Турнір «Великого Шолома» завершився, зараз в світі тенісу наступає невеличка пауза, яка через деякий час зміниться іграми «Вімблдона». От де, а там буде дуже цікаво.

Фаворити, як завжди, одні й ті ж. Федерер, Джокович, Надаль та компанія.

Щодо жіночого фіналу на кортах Франції, то тут також у фіналі особливої боротьби не вийшло. Американка Серена Вільямс досить таки легко у двох сетах перемогла росіянку – Марію Шарапову – 6-4, 6-4.

Як на мене, то посперечатися із Вільямс могла ще Азаренко, але вона у півфіналі програла тій же Марії Шараповій. Все тут вирішив дощ, який просто таки вмішався у змагання.

Найближчим часом блог Воробуса буде писати також про інші види спорту, том неодмінно заходьте та читайте все нові та нові публікації на нашому з вами ресурсі.

Нагадую також, що свої запитання до авторів блогу ви можете залишати в нашій традиційній рубриці – Запитай у Воробуса .

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*