Теніс. Вімблдон. Коли порядок б’є клас (Надаль програє Дарсісу ) - Блог про Львів

Теніс. Вімблдон. Коли порядок б’є клас (Надаль програє Дарсісу )

Надаль сенсаційно програє

І знову Воробус дивиться теніс, тобто вчора дивився. Як відомо, зараз у Лондоні проходить 127-й за ліком турнір з тенісу під назвою – Вімблдон.

Кажуть що на перших стадіях змагань нема цікавих поєдинків і ваш автор із цим погоджується, але те, що відбулося вчора запам’ятаю на довго.

Щось ваш автор передивлявся новини в інтернеті і раптом натрапив на поєдинок між 5-ою ракеткою світу – іспанцем Рафаелем Надалем та лише 135-ою ракеткою світу – бельгійським тенісистом Стівом Дарсісом.

Вирішив глянути кілька хвилин як там проходить боротьба, йшов перший сет і рахунок був 4-4. Хмм, задумався, а можливо дійсно буде боротьба? Але, десь у підсвідомості розумів, що виграти хоча один сет для Стіва буде за щастя.

Боротьба таки була і все дійшло до тай-брейка, де з потугами але бельгієць таки взяв сет. Одразу ж цікаво стало а яка зараз ситуація у букмекерських конторах. Дивно, але досі ніхто не вірив в перемогу Стіва.

Розпочався другий сет, несподівано бельгієць бере подачу Надаля, але і на далі букмекери не вірили у його перемогу. За рахунку 5-4 на користь Стіва Рафа таки відігрує свою подачу і здавалося все, зараз почнеться, але справа знову дійшла до тай-брейка.

Публіка почала несамовито підтримувати слабшого тенісиста і він знову таки виграє 7-6.

Також читайте:   «Sport Traveler UA» в гостях у тенісиста Сергія Стаховського (відео)

2-0 і це вже досить таки серйозна заявка на перемогу. Паралельно букмекери вже були засумнівалися, але скільки історія знає випадків, коли тенісисти відігравалися після 0-2.

Десь у підсвідомості так і думав що буде. Надаль добре розпочав третій сет, грав агресивно й вже не відбував номер на кортах. Але, коли цього ніхто не очікував він схибив на своїй подачі.

Це ще більше надало впевненості бельгійцю і він просто таки носився кортами Лондона. Навіть вже букмекери почали вірити у перемогу Стіва і вона таки відбулася.

2 години 55 хвилин і на Вімблдоні грянула перша велика сенсація. Один із претендентів на титул заслужено поступається і припиняє боротьбу.

Дарсіс ще крокує далі і тепер ваш автор буде уважно слідкувати за цим тенісистом. Цікаво чи зможе він ще зняти скальп з якогось фаворита.

Щодо Надаля, то з ним як і з будь-яким фаворитом зіграла така річ як недооцінка суперника. Таке в спорті трапляється і досить таки часто. Ну, нічого, тепер іспанець як слід відпочине.

Блог Воробуса й надалі буде слідкувати за подіями на кортах Вімблдону і якщо буде цікавий поєдинок неодмінно про нього розповість на своїх сторінках.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*