Теніс. Вімблдон. Турнір покидає останній українець – Долгополов - Блог про Львів

Теніс. Вімблдон. Турнір покидає останній українець – Долгополов

Долгополов програє

Змагання тенісного турніру під назвою «Вімблдон» тривають, сьогодні, 30 червня на змаганнях вихідний і матчі продовжаться вже завтра, у понеділок.

Вчора ж був дуже насичений день, особливих сенсацій не відбулося, але вся увага українських вболівальників була прикута до поєдинку між першою ракеткою України – Долгополовим та 4-им сіяним – іспанцем Давідом Ферером.

Після того як інший українець – Стаховський сенсаційно вибив із змагань самого Федерера мало хто вірив, що подібне вдасться повторити й Долгополову.

У перемогу українця мало хто вірив, а вона, до слова, була такою близькою.

Розпочався поєдинок із шалених атак іспанця. Він за разом ганяв по корту українського спортсмена і за досить таки короткий час рахунок у зустрічі був 5-2 на користь Ферера.

Але, Олександр зібрався із силами, відіграв програні гейми і навіть більше – переміг на тайбрейку свого суперника.

Іспанець Ферер почав істотно нервувати, а коли і в другій партії у нього мало що виходило, то у повітрі запахло «смаженим». Але, Ферер таки переміг на тому ж таки тайбрейку із рахунком 7-6.

1-1 і боротьба продовжується.

Третій сет здавалося таки стане тріумфом суперника Долгополова, та Олександр довів що це не так. Іспанець провалив сет та українець перемагає заслужено.

Також читайте:   «Quadrangular international futsal tournament». Білорусь – Україна – 0:2

Невже чергова сенсація відбудеться на турнірі і знову її автором стане українець? Навіть букмекерські контори вже потрохи почали вірити в успіх нашого спортсмена.

Але, як це часто трапляється раптовий успіх перетворюється часто в розчарування. Українець чи то злякався, чи то суперник прибавив, але пішли помилки, незрозумілі удари в аут і так далі.

Ферер перемагає у четвертому сеті також 6-1 і на глядачів очікувала п’ята партія. Тайбрейків тут не передбачається, тому треба було чекати на помилку одного із спортсменів.

Почався сет потужно, що українець, що іспанець брали свої подачі, а потім Ферер просто таки «переїхав» Долгополова.

6-2 і загальний рахунок по партіях 3-2 на користь іспанця й він крокує далі, де зустрінеться із Додіком.

Долгополову врато подякувати за хороші поєдинки і більше йому, все-таки, треба працювати над психологією. Якби був більше додав, то міг би спокійно зараз сидіти і святкувати перемогу.

Вімблдон триває і про найцікавіші матчі ми будемо розповідати знову ж таки на сторінках блогу Воробуса.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*