Футбол без алкоголю - Блог про Львів

Футбол без алкоголю

Футбол без алкоголю

Сьогодні надворі 25 липня, четвер, передостанній робочий день тижня. Вже завтра буде п’ятниця, а згодом тривалі вихідні на яких можна буде як слід відпочити.

Відпочинок відпочинком, а блог Воробуса і на далі працює, просто сьогодні трішки придрімав ваш автор.

Про що будемо говорити сьогодні? Про футбол, а саме про те, що на футбольних матчах за участю львівських Карпат заборонили продавати спиртні напої.

Добре це чи ні про це та не тільки читайте далі у черговій публікації на блозі Воробуса.

Отже, розпочну спочатку з офіційної інформації. За словами Інформаційного центру Фк Карпати вже, починаючи від цієї суботи, продаж алкогольних напоїв на стадіоні Україна буде заборонено.

Це пов’язано з тим, що на футбол треба ходити тверезими і вболівати за свою команду саме в тверезому стані.

Також в повідомленні зазначено, що на стадіон не будуть пускати із різною своєю тарою, а просту водичку можна буде купити на тому ж стадіоні «Україна».

Цікаво, цікаво, адже це може спровокувати ряд невдоволення серед простих людей. Якщо дівчина йде на футбол, має з собою водичку, бо надворі ж не так і холодно, то чого вона має її викидати? І ще один момент, переважно на масових заходах ціни на продукцію підвищують.

Також читайте:   Гандбол. Кубок Виклику. "Галичанка" програє "Погоні" і покидає змагання

То чому я маю платити більше чим у звичайному магазині?

Щодо алкоголю, то все правильно, нема чого ходити на стадіон пиячити. Вболівальник йде дивитися гру, вболівати за улюблену команду, а не слухати мати, які лунають з вуст інших людей, особливо п’яних.

Не врахований тут той факт, що людина може прийти на стадіон вже у стані алкогольного сп’яніння. Що ж тоді робити? Чи просто напитися можна перед стадіоном.

Тут я би просто людей від яких смердить алкоголем чи вони себе ведуть неадекватно я би не впускав на стадіон. Так, квиток пропаде, гроші пропадуть, але такі вже правила, а їх треба дотримуватися.

Щодо питання безалкогольного пива, то що воно там забуло? Теж би не продавав. Нема чого агітувати пиво на спортивних подіях.

Підводячи підсумок публікації скажу, що всерівно п’яні вболівальники будуть на матчах, але крок до тверезого способу життя на стадіонах зроблено і вагомий.

А як ви, читачі блогу, відноситеся до заборони продажу алкоголю на стадіонах? Це правильне рішення керівництва клубу чи ні? Хотілося би почути вашу думку.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. В спорті алкоголю не може бути 👿

  2. старий пес 28.07.2013 пише:

    Футбол без горівки – то як секс без дівки!

  3. Пилип Арсенійович 28.07.2013 пише:

    старий пес, ти що старий хрен?

  4. Для алкаша Воробуса – це погано 😀

  5. Олександр пише:
    Для алкаша Воробуса:D

    Не вірю
    👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*