Нова підрубрика “теніс” на блозі Воробуса

Нова підрубрика

Від самого початку створення блогу, а це вже майже чотири роки які лише запитання не задавали нам наші читачі. На більшість із них стараємося відповідати, але по мірі можливості.

Пам’ятаю ще за старого дизайну рубрики були розкидані, їх було багато, але згодом все змінилося і зараз є 9-ть основних рубрик. Це: Львів, Відпочинок, Культура, Люди, Техніка та Технології, Спорт, Здоров’я, Кулінарія та Різне.

Кожна рубрика має так звані підрубрики, які ми з часом стараємося все більше та більше наповнювати.

У сьогоднішній публікації я розповім вам про те, що ми придумали нове і чим у майбутньому житиме блог.

Так от, розпочну із того, що пам’ятаю свого часу багато читачів нарікало на те, що чому Воробус пише лише про футзал та футбол. Що нема більше інших видів спорту?

Відповідав я тоді, по-різному, але здебільшого відповідь була проста – що дивлюся, з чим пов’язаний про те і пишу. Також Воробус пообіцяв, що з часом коли буду щось дивитися чи бавитися у тому чи іншому виді спорту, то обов’язково про це напишу.

Першим видом спорту про який почав писати ваш автор став – теніс. Так склалися обставини, що через травму ваш автор змушений був на два тижні засісти вдома. Робити особливо нема що, тому почав дивитися саме теніс.

Також читайте:   Теніс. Цинциннаті. Надаль у фіналі перемагає Ізнера

Якраз два тижні тому на кортах Вімблдону розпочався черговий турнір «Великого Шолому». Їх загалом в сезоні є п’ять, цей третій і попереду ще два.

Так от, Воробус дивився теніс часто, почав у ньому добряче розумітися і відповідно багато про нього писати. Чого лише вартують перемоги Стаховського, Долгополова. Це були незабутні враження.

Думав, гадав і буквально вчора таки вирішив створити нову підрубрику, яка називається – теніс. Тепер для любителів цього виду спорту не треба довго шукати серед всього спорту де ж він є, а просто берете заходите на рубрику спорт, вибираєте Теніс і читаєте все що вас цікавить.

Також хотів би додати, що про теніс будемо писати лише тоді, коли будуть відбуватися цікаві турніри, переважно це турніри «Великого Шолома» на кортах: Австралії, Франції, Англії, США. Сюди також можна віднести підсумковий турнір що відбувається в кінці року.

Також будемо писати про здобутки українських спортсменів, адже попереду «Кубок Девіса».

До речі, найближчий турнір «Великого Шолома» відбудеться на кортах США вже наприкінці серпня.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. YurOK 08.07.2013 пише:

    Напиши статтю де у Львові можна великий теніс пограти і які розцінки за це задоволення.

  2. Yuriy 08.07.2013 пише:

    “Так от, Воробус дивився теніс часто, почав у ньому добряче розумітися і відповідно багато про нього писати.”

    “Якраз два тижні тому на кортах Вімблдону розпочався черговий турнір «Великого Шолому». Їх загалом в сезоні є п’ять, цей третій і попереду ще два.”

    Якби автор розумівся в тенісі, то мав би знати, що таких турнірів є 4
    😆 😆 😆

  3. Valdemar 09.07.2013 пише:

    Турнірів є чотири, та й, можливо, правильніше – Великий шлем

  4. patron 09.07.2013 пише:

    Воробус же написав, що він відносить сюди і підсумковий турнір в кінці року

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*