Парк “Піскові озера” – чудове місце для відпочинку

Піскові озера

Останнім часом Воробус розгулявся. Чому так? Спробую надолужити дні, коли через гіпс сидів вдома і ніде не виходив. Плюс до того всього, лікар сказав більше ходити щоб розминати ногу.

Та і, чого таїти гріха, погода хороша чому б не прогулятися.

Вчора вашого автора занесло в район такого навчального закладу як Лісотехнічний університет. Чим він цікавий, так це тим, що біля нього знаходиться штучне футбольне поле, а також хороше місце для відпочинку – парк «Піскові озера».

Давненько Воробус там не бував, а якщо бути точнішим, то приблизно три роки тому.

Що змінилося у парку за час що минув, про сам парк та не тільки читайте далі.

Отже, зайшов я цього разу в парк зі сторони вулиці Генерала Чупринки. Що кидається перше в очі, так це те, що у водоймі купаються люди.

Наскільки мені відомо там купатися не можна, колись ловили рибу, але люди собі самі позабирали водорості і насолоджуються водою.

Воробус скупатися не ризикнув, але уважно дивився за тим. як це роблять інші. До речі, я так зрозумів риби там вже нема. Як казали у дуже відомому фільму – «нема риби, втекла». 😀

Поруч на траві є дуже багато відпочивальників, які взяли хто карімати, хто капи і собі лежать кайфують.

Щодо питання чи щось пиячать – відповідь неоднозначна, принаймні подібного не бачив і це добре.

Також читайте:   Як Воробус ходив кататися на конях на львівський іподром

Сподобалося що у парку досить таки чисто і є велика кількість смітників. Нарешті люди додумалися, що коли їх поставити, то ніхто не буде смітити.

Качки. Пам’ятаю там колись вони плавали, діти їх кормили, але зараз їх не бачив. Хоча діти хліб кидають. Кому, це вже інше питання, можливо чупакабрі? 😀

Щодо новинок парку, то з іншого боку озера відкрили дитячий майданчик. До речі, це стало хорошою традицією. Краще нехай діти бавляться чим будуть пиячити і курити від бездіяльності.

Ну і як без мосту кохання.

Міст кохання

Хто хоч раз бував у парку «Піскові озера», той знає що там такий собі міст через який коли переходиш треба загадати романтичне бажання. Подейкують, що людям, які в це вірять дійсно пощастить у коханні.

Воробус теж зробив подібне, побачимо чи воно збудеться.

Загалом парк обійти можна за якихось хвилин 15-20. Як сказав мені мій товариш якого зустрів саме у цьому парку – «От добре було би мати поруч особнячок, гуляв би тут постійно».

І ще не в тему. Так от, гуляючи парком помітив тенісні корти та футбольні поля. Звісно, вони платні, але досить приємно було побачити що у місті відкривають щось нове. Подейкують ці майданчики зробив «Електрон».

Корти

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*