Теніс. Вімблдон. Енді Марей у фіналі перемагає Новака Джоковича - Блог про Львів

Теніс. Вімблдон. Енді Марей у фіналі перемагає Новака Джоковича

Марей перемагає

Чого так довго всі чекали відбулося. Як ви, мабуть, здогадалися, мова йде теніс, а саме про турнір під назвою – Вімблдон, який вчора завершився на кортах Великобританії.

Апогеєм турніру став поєдинок в одиночному розряді серед чоловіків, у якому між собою зустрічалися – серб Новак Джокович та улюбленець місцевої публіки – Енді Марей.

Чим мала бути цікавою ця гра, так це тим, що вже 77-м років британський спортсмен не вигравав Вімблдон. Колись це вже мало відбутися. Публіка просто хотіла цього.

Перед грою знову ж таки подивився на ставки букмекерів. Так от, вони більше схилялися до перемоги Джоковича, адже давали на його перемогу коефіцієнт 1.5. Натомість на Марея був коф. – 2.3.

Воробус же більше вірив у перемогу шотландця. Все-таки, до цієї гри Марей тричі підряд програвав Джоку, колись то вже мало завершитися.

Розпочалася гра без розвідки, суперники брали свої подачі і так тривало до тих пір, поки серб не програв.

Марей же грав впевнено, публіка несамовито його підтримувала і перший сет залишився за ним – 6/4.

У другому сеті всі чекали чудову гру від першої ракетки світу – Новака Джоковича і варто сказати на перших порах він її показував. Вдумайтеся у цифри, серб вів у другій партії із рахунком 4-1, але Марей є Марей.

Також читайте:   Де у Львові проходять турніри з футзалу?

Він не лише відігрався, але й вийшов вперед і згодом виграв і другий сет.

2-0 і це вже запахло смаженим у повітрі.

Третя партія була і взагалі найцікавішою. Почалося все із того що Енді виграє дві партії підряд, потім Новак збирається із силами і вже 4-2 на його користь. Але, знову ж таки Марей бере чотири партії підряд і здобуває такий омріяний титул.

Найбільше що запам’яталося особисто мені, так це останній гейм. Британець вів у рахунку на своїй подачі 40-0, але Новак не те що відігрався, але й вийшов вперед. 5 брейків міг зробити Джоковіч, він постійно махав головою що ще швидко завершувати гру. Але, гра таки завершилася.

Радості місцевої публіки не було меж. Ще б пак, через 77-м років Вімблдон таки отримав перемогу британського спортсмена.

За перемогу в цьому турнірі Енді Марей отримав 1.6 млн. фунтів та 2000 залікових очок у рейтинг. До речі, він так і зберіг за собою друге підсумкове місце.

Щодо чемпіонської гонки, то він наразі посідає третє місце.

Попереду нові турніри і нові перемоги тенісистів.

Наступний турнір «Великого Шолому» вже в кінці серпня розпочнеться на кортах США.

Фото: sportanalytic.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*