Футбол. Ліга чемпіонів. Металіст грає внічию із ПАОКом (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга чемпіонів. Металіст грає внічию із ПАОКом (відео)

Бланко забиває

Вчора в Європі був великий футбольний день адже проводилися матчі кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Увага українських вболівальників футболу була прикута до міста Харків, де свій повторний поєдинок проводила команда Металіст. Підопічні Маркевича зустрічалися із командою. ПАОК.

На жаль, перемогти українській команді не вдалося, але й нічия 1-1 вивела нашу команду в наступний раунд найпрестижніших європейських змагань.

Після комфортної перемоги у першому матчі над командою із Греції з рахунком 2-0 десь було помітно що у підсвідомості гравців Металіста було одне бажання – втримати цю перевагу. І, скаже відверто, за це ледве українська команда не поплатилася.

З перших хвилин гри гості грали активно, багато рухалися і якби фортуна більше посміхалася грекам було би нам ой як важко.

Металіст же подій не форсував і згадати можна лише моменти від Соси та Соузи, але обидва удари пройшли мимо воріт.

Ключовим епізодом першої 45-ти хвилинки, а можливо і всієї гри вважаю момент в кінці тайму. Гравець ПАОКа вийшов сам-на-сам із кіпером Металіста Дішленковчием, обіграв його і впав на газон.

Як показав згодом повтор цього моменту суддя поєдинку Маєр помилися, бо пенальті було очевидне. Плюс до цього всього нашому воротарю могли дати червону картку. Але, рефері нас пошкодував.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Металіст 0:1 Олімпіакос (відео)

Друга половина зустрічі – це копія першої 45-ти хвилинки. ПАОК пробує атакувати, харків’яни більше захищаються, аж до поки Бланко не вдався чудовий удар із-за меж штрафної . Гол видався по красі досить таки класним.

Здавалося все, інтрига в грі зникла, але зусиллями Неціда греки відігралися і якби за дві хвилини до завершення основного часу той же Нецід влучив з вбивчої позиції, то ще не знати які були би останні хвилини гри.

А так, Металіст «засушив» гру й спокійно довів її до логічного завершення.

Звучить фінальний свисток, який фіксує результативну нічию 1-1, яка означає те, що в наступний раунд крокує Металіст.

З ким він зіграє дізнаємося вже незабаром, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

P.S. Також не забуваймо що наступного тижня має визначитися доля Металіста. Для тих, хто не знає скажу, що УЄФА буде розглядати рішення Лозанського суду щодо договірного поєдинку між Карпатами та Металістом.

Надіємося дискваліфікації не буде… Хоча, все може бути й буде дуже прикро якщо команду таки…

Фото: metalist.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*