Теніс. Цинциннаті. Надаль у фіналі перемагає Ізнера - Блог про Львів

Теніс. Цинциннаті. Надаль у фіналі перемагає Ізнера

Надаль виграє черговий турнір

Продовжуємо розповідати теніс і навіть скажу більше, найближчим часом його ще більше буде на блозі Воробуса адже в кінці серпня стартує турнір Великого шолома – відкритий чемпіонат Америки (US Open).

Саме через призму різного роду турнірів тенісисти готуються саме до нього. Одне із таких змагань відбувалося в американському Цинциннаті, де з’їхалися найсильніші тенісисти.

Вчора відбувся фінал у якому зустрічалися – іспанець Рафаель Надаль та улюбленець місцевої публіки – Джон Ізнер.

Хто, хто, а тенісист з Америки здивував і ще й як. Вдумайтеся, по ходу турніру були биті такі тенісисти як Джокович, Дель Потро та інші. Ніхто не вірив в молодого американця, а він грав, сильно подавав і найголовніше подавав.

Вчора вашому автору довелося порозмовляти із колегою, який розуміється в тенісі і він, зокрема додав, що Ізнеру буде дуже важко у фіналі. Йому треба буде все своє брати і сподіватися, що суперник схибить.

Надаль же цього сезону демонструє різний теніс. То він вдало грає у Франції, то в першому ж колі вилітає з турніру під назвою – Вімблдон. Щодо Цинциннаті, то тут іспанець продемонстрував високого рівня теніс. Чого лише вартує його перемога над Федерером.

Так, швейцарець зараз не той що був, але хто дивився цей чвертьфінал, ті бачили, що Надалю було важко і лише неймовірна сила волі зуміла переломити хід поєдинку.

Також читайте:   Еліна Світоліна: про перший секс, 500 доларів на годину та багато іншого (відео)

Повертаючись до теми фіналу скажу, що як очікувалося, поєдинок вдався на славу. Що Ізнер, що Надаль вдало подавали і вся доля поєдинку вирішилася на тай-брейку. Хоча, за рахунку 5-4 на користь Ізнера в першому сеті Надаль «горів» на своїй подачі 15-40 і якби він схибив хоч раз, то самі розумієте, поєдинок міг би скластися зовсім по-іншому.

А так, тай-брейк, на якому Надаль таки вириває перший сет.

Другий сет аналогічний до першого. Суперники беруть свої подачі і доля гейму та і матчу загалом вирішилася на тому ж таки тай-брейку, де Надаль вже не залишив жодних шансів своєму опоненту з США.

Надаль перемагає, здобуває черговий трофей, а з ним і залікові очки, які дозволили іспанському тенісисту вийти на друге місце у світовому рейтингу.

Ізнеру ж побажаємо демонструвати такий же теніс на US Open і дійти там, як мінімум до фіналу турніру.

До речі, кому цікаво, вчора також відбувся фінальний поєдинок в жіночих змаганнях. Так от, там перемогу доволі несподівано здобула білоруска – Азаренко, яка у трьох сетах перемогла грізну Серену Вільямс.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*