Теніс. Уінстон-Салем. Долгополов зупиняється за крок від фіналу - Блог про Львів

Теніс. Уінстон-Салем. Долгополов зупиняється за крок від фіналу

Долгополов програє

Любить останнім часом Воробус писати про теніс, що і з радістю роблю. А все тому, що радують своїми результатами українці, які вдало виступають на різних турнірах.

Хто розуміється у тенісі, той знає, що вже незабаром стартує відкритий чемпіонат США, де будуть змагатися за головний трофей найсильніші тенісисти світу. Поки що ж, вони грають на різних представницьких турнірах, таких як змагання в Уінстон-Салем.

Дуже приємно, що до півфінальної стадії цих змагань дійшов і наш тенісист – перша ракетка України Олександр Долгополов. Його суперником за вихід у фінал був француз – Монфіс.

Як сказав мені перед матчем мій товариш, цитую: «Все, наш Саша приїхав…». Як виявиться згодом, він був правий. Француз не залишив жодних шансів Долгополову на підсумкову перемогу.

А все розпочиналося ой як добре. Українець у першому сеті взяв свої дві подачі, плюс до того всього ще й дві подачі француза. 4-0 і це вагома заявка на перемогу у сеті, та й у матчі загалом.

Заради цікавості глянув у букмекерські контори, то вони почали віддавати перевагу саме українцю.

Помилилися…

Француз не хотів миритися із таким перебігом подій, взяв медичний тайм-аут, лікар довго з ним працював і таки допоміг вирішити проблеми француза.

Також читайте:   Теніс. Казка завершилася. Долгополов програє Бердиху

Монфіса наче підмінили, він почав грати набагато краще. Натомість наш спортсмен здав у грі, почав робити багато помилок і, як наслідок, дозволив супернику зрівняти рахунок по геймах. 6-6 і все мало вирішитися на тай-брейку.

Десь у підсвідомості розумів, що хто переможе в цьому сеті, той і матиме велику моральну підтримку у подальшому.

Що сказати про тай-брейк? Перемогти міг як Саша так і Монфіс, але, на жаль, доля посміхнулася французу, який і переміг з рахунком 11-9.

У другому сеті боротьби як такої взагалі не вийшло. Долгополов поспішав, хотів будь-що відіграти програний сет, але натомість робив багато помилок і програвав свої подачі.

Монфіс же виглядав впевнено, помилок особливо не робив і спокійно брав свої подачі. Як наслідок, 3-6 Долгополов знову програє сет, а з ним і весь матч.

Француз виходить у фінал, де позмагається за головний приз турніру з німцем – Мельцером, який теж добре грає на турнірі.

Щодо нашого тенісиста, то тепер йому залишається лише зосередитися на змаганнях US Open, де легких суперників вже точно не буде.

Бажаємо йому перемоги як і іншим нашим тенісистам та тенісисткам.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*