Футзал. Чемпіонат України. Енергія впевнено перемагає Ураган - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія впевнено перемагає Ураган

Енергія перемагає Ураган

У зв’язку із матчами плей-офф збірної за вихід на чемпіонат Європи, чемпіонат України з футзалу одразу ж після першого туру взяв тривалу паузу.

Вболівальники вже навіть встигли скучити за «молодшим братом». Але, це не надовго, і вже сьогодні, 29-ого вересня, чемпіонат знову відновився і одразу ж на львівських вболівальників очікував супер-матч в якому між собою зустрілися наша Енергія та івано-франківський Ураган.

На радість, львівським вболівальникам футзалу, гра завершилася впевненою перемогою нашої команди із рахунком 3-0.

Матчі між Енергією та Ураганом завжди проходять в напруженій боротьбі. Цей матч не став виключенням. Майже до завершення гри матч тримав у напрузі вболівальників і лише помилка кіпера Урагану Ципуна під кінець гри дозволила команді зі Львова зітхнути з полегшенням.

А розпочиналося все не так добре для Енергії. Десь до середини першого тайму повною територіальною перевагою володіла команда з Івано-Франківська і якби, скажімо, Будняк після одного із епізодів забив у пусті ворота не знати якби далі проходила гра.

Також виділив би у складі львівської команди сьогодні воротаря – Кардаша. Володимир зіграв дуже впевнено і не один раз саме він рятував свої команду від неминучих голів.

Також читайте:   Статистичні дані ФК «Галицька здоба» у зимовому чемпіонаті Львова сезону 2020-2021 років. Перше коло.

І хоч «франківці» володіли перевагою у першій 20-ти хвилинці, все ж забили господарі. Це Макаєв під кінець першого тайму зрізав «шкіряного» у свої ворота.

У другому таймі Ураган виглядав значно слабше. Не знаю чого, але команда «підсіла». Не допомогли Урагану і екс-енергетики Якунін та Макаєв.

Енергія ж виглядала свіжою і не один раз гравці нашої команди зривали оплески глядачів. Так тривало до 29 хвилини, коли після пасу Коваля свій дебютний гол в офіційних поєдинках провів Грицина.

Гол вийшов ефектним і сподіваємося від цього моменту Михайло забиватиме часто.

Десь за хвилини чотири до завершення гри гості пішли у ва-банк із п’ятим польовим, але захист Енергії як і кіпер були на висоті.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 3-0, що дозволяє нашій команді набрати 4 очки і вийти на чисте друге місце в турнірній таблиці.

Попереду лише із 6-ма пунктами Єнакієвець і тепер гра наступного туру знову ж таки для «енергетиків» буде центральною, адже вже 5 жовтня команда Косенка гостюватиме на виїзді в команди із Донеччини.

Бажаємо перемоги нашій команді і сподіваємося вона її таки здобуде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футзал. Чемпіонат України. Єнакієвець 2:1 Енергія (відео)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*