Теніс. US Open. Федерер припиняє боротьбу + огляд інших поєдинків - Блог про Львів

Теніс. US Open. Федерер припиняє боротьбу + огляд інших поєдинків

Швейцарець припиняє участь у змаганнях

Продовжуються змагання на відкритому чемпіонаті з тенісу під назвою – US Open. Шкода, але у зв’язку із часовим поясом не маю змоги переглянути більшість поєдинків.

Все-таки, вставати в 3 ночі у будній день щоб глянути теніс – подібне не кожен зможе зробити. Тим більше, зранку на роботу. Але, як каже наш відомий тренер – та, то таке. 😀

Та, незважаючи ні на що, Воробус в курсі всіх подій, які відбуваються на кортах Америки, тому у сьогоднішній публікації спробую поділитися своїми враженнями від змагань. А вони зараз, в самому розпалі.

Розпочну із жіночих змагань. Так от, вчора трохи вдалося подивитися поєдинок за участю Пенетти та Халеп. Гра була дуже цікавою, але за рахунку 5-4 у другому сеті на користь останньої пішов дощ, який падав досить таки довго.

Після повернення тенісисток на корт боротьба продовжилася, Халеп взяла другий сет, рахунок став 1-1, але на третій сет румунки вже не вистачило й вона програла без боротьби з рахунком 2-6.

Що цікаво, так це те, що букмекерські контори ставили явним фаворитом у цьому матчі саме Халеп, а у Флавію Пенетту мало хто вірив. Як бачимо, треба було ставити на італійку і на роботу не прийшлося би йти.

Також читайте:   Теніс: Кубок Конфедерацій Україна 1-4 Італія

Щодо інших матчів, то фаворитки всі продовжують змагання на цьому турнірі Великого Шолому. Вільямс та Азаренко поки без конкурентів. Здивував виліт Квітової, Возняцкі та Лісіцкі. Все-таки, хард – це напевно не їхнє покриття.

Не знаю чи буде фінал між Вільямс та Азаренко, але все може бути.

Чоловіча сітка змагань теж не зазнала особливих втрат. Так принаймні ваш автор думав до сьогоднішньої ночі, коли вже колись грізний Федерер програв без варіантів Робредо. А згадайте слова швейцарця перед турніром.

Він казав, що націлений виграти змагання.

Як бачимо, слова досить часто розходяться із справами.

Інші ж «зубри» світового тенісу продовжують змагання. Джокович, Марей, Бердих, Надаль поки достойного супротиву ще не бачили. Десь люди очікували поєдинку між Надалем та Федерером, але останній програв і тепер Робредо спробує обіграти ще й Надаля.

Щодо українських спортсменів, то вони вилетіли ще на ранній стадії змагань. Єдиний за кого ще можна було вболівати – це наш Стаховський, який у парі з росіянином Южним вчора грав проти пари Додік-Мело. Перший сет був за нами, але потім двічі по4-6 і можна їхати додому.

Змагання на US Open тривають і про найцікавіші поєдинки, як завжди, читайте на блозі Воробуса. 🙂

Фото: eurosport.ru.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*