Теніс. Us Open. Фінал. Надаль впевнено перемагає Джоковича - Блог про Львів

Теніс. Us Open. Фінал. Надаль впевнено перемагає Джоковича

Надаль впевнено перемагає

Що ж, друзі, завершився черговий тенісний турнір Великого Шолома, який проходив на кортах США. Вчора ми вже говорили про те, що єдине що ще залишилося дізнатися, так це те, хто стане переможцем у чоловічих змаганнях.

А у фінальному поєдинку зустрілися перша ракетка світу – серб Новак Джокович та друга ракетка світу – іспанець Рафаель Надаль.

Битва гігантів, саме так називали цей матч, а він, до слова, розчарував.

Чому так, хто став переможцем матчу та багато іншого читайте далі.

Отже, розпочну із прогнозів на цю гру, які давали букмекери перед цим поєдинком. Так от, а вони більше схилялися що переможе іспанець. Якщо б ви поставили 100 гривень на Рафу, то виграли би 150 гривень. Якщо ж ви б поставили на Джоковича, то зі ста гривень виграли би цілих 220.

Як згодом з’ясується, букмекери вірно спрогнозували переможця гри.

Розпочав поєдинок вдаліше Надаль, він у першому сеті не залишив жодних шансів своєму опоненту і легко переміг із рахунком 6-2. Джокович же помітно нервував і дуже часто робив подвійні помилки.

Невже перша ракетка турніру так легко здасться? Другий сет вже впевненіше почав саме серб, він робить брейк, вдало грає на свої подачах і вже «вікторія» за ним у другому сеті 6-3.

Також читайте:   Теніс. Маямі. Долгополов перемагає чергового гранда - Ваврінку

1-1 по сетах і боротьба лише розпочинається. Як на мене, вирішальним став у плані переможця турніру третій сет гри.

Вдумайтеся у цифри, Джокович зробив брейк на подачі суперника, вдало брав свої подачі, вів на ще одній подачі суперника 40-0 і примудрився програти згодом сет із рахунком 6-4.

Моя думка, що перша ракетка турніру так грати явно не має. А Надаль – молодець, бо у відповідальний момент зібрався і таки вирвав третій сет.

Десь у підсвідомості подумав, що зараз Джокович знову відіграється і забере за собою 4 сет, але тут Воробус вже явно помилився. Надаль просто таки не зауважив свого суперника і «виніс» його із рахунком 6-1.

Фінальний удар іспанець зустрів в екстазі. Ще б пак, після важкої травми Надаль таки повернувся і зараз демонструє, мабуть, найкращий теніс у своїй кар’єрі.

Загалом, матч тривав 3 години 21 хвилину і завершився близько 4 години ранку за українським часом.

Тепер іспанський спортсмен веде в очному протистоянні з рахунком 22:15.

Ця перемога принесла Надалю тринадцятий титул “Великого шолома” в кар’єрі і другий – в сезоні 2013 року. Іспанський тенісист став дворазовим чемпіоном US Open – раніше він перемагав на цьому турнірі в сезоні-2010.

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. VIK 13.09.2013 пише:

    Воробус, то не та фотка з перемогою!
    Надаль був у інше вдягнутий 😀 😀 😀

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*