Теніс. Us Open. Фінал. Вільямс перемагає Азаренко - Блог про Львів

Теніс. Us Open. Фінал. Вільямс перемагає Азаренко

Вільямс вкотре перемагає

Підходить до завершення черговий турнір Великого Шолома з тенісу. Називається він US Open і проходить на кортах Америки, в якій щось останнім часом багато хто хоче жити. 😀

Настала пора вирішальних поєдинків і у сьогоднішній публікації будемо говорити про фінал серед жінок, а в ньому, до слова, зустрілися дві найсильніші на даний момент тенісистки: американка – Серена Вільямс та білоруска – Вікторія Азаренко.

Перед поєдинком букмекери віддавали перевагу більше першій ракетці світу (Вільямс). Зокрема, на її перемогу був коефіцієнт – 1.25. Натомість на «вікторію» Азаренко коф був 3.5.

Погодьтеся, не важко було здогадатися, хто ж виграє у цьому поєдинку. Але, як показав матч білорука була близькою до перемоги і могла її здобути якби у вирішальному сеті не почала припускатися фатальних помилок.

Воробус також дивився цю гру, навіть незважаючи на те, що матч розпочався близько 12 години ночі. Все-таки, часові пояси є часові пояси.

Як тільки лише розпочався матч Серена Вільямс одразу ж бере без варіантів подачу суперниці. Здавалося все, почалося…. і запахне розгромом, але Азаренко тут же відіграється.

Публіка просто таки шаленіла, бо люди прийшли подивитися на видовище, а не на те, як Вільямс рознесе суперницю.

Потім суперниці по черзі брали свої подачі і навіть здавалося що буде тай-брейк, але нерви першими не витримали у білоруски і за рахунку 5-5 вона програє свою подачу.

Також читайте:   Теніс. Індіан - Веллс. Долгополов вибиває фаворитів та виходить у півфінал

Серена добре розуміла, що на своїй подачі це її шанс взяти перший сет поєдинку, що згодом і сталося.

Другий сет був куди напруженішим ніж першим. Суперниці знову ж таки брали свої подачі і все дійшло до тай-брейку. А тут вже в дуже напруженій боротьбі перемагає із рахунком 8-6 Вікторія Азаренко.

1-1 і боротьба починається із самого почату. Невже знову ж таки буде боротьба? Але, як це часто трапляється, коли цього дуже чекаєш воно не відбувається.

Сил на перемогу в ще одному сеті в білоруської тенісистки вже не вистачило і вона без боротьби його програла із рахунком 1-6, а з ним і цілу гру.

Після останнього удару американка Вільямс дуже сильно раділа. Ще б пак, ця перемога принесла Вільямс сімнадцятий титул «Великого шолома» в кар’єрі і другий – в сезоні 2013 року. Американка стала п’ятикратною чемпіонкою US Open.

Ну, а справжній трилер схоже буде сьогодні, адже також після 12 години ночі розпочнеться чоловічий фінал, у якому між собою зустрінуться іспанець – Рафаель Надаль та серб – Новак Джокович. Гра має бути дуже цікавою і нехай переможе найсильніший. 🙂

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*