Теніс. US Open. Новак Джокович із труднощами виходить у фінал змагань - Блог про Львів

Теніс. US Open. Новак Джокович із труднощами виходить у фінал змагань

Джокович перемагає

Триває відкритий чемпіонат Америки з тенісу. US Open – це один із турнірів Великого Шолома, куди збираються найсильніші тенісисти світу.

Саме зараз настала пора вирішальних поєдинків. І якщо у жіночих змаганнях всі чекають фіналу між Сереною Вільямс та Вікторією Азаренко, то у чоловіків фаворитам змагань – Джоковичу та Надалю треба було ще обіграти своїх суперників – Ваврінку та Гаске.

Саме поєдинок між сербом та швейцарцем вдалося переглянути вашому автору.

Чесно скажу, не очікував що Ваврінка буде чинити такий супротив, а швейцарець це робив і якби не валяв дурня, то міг цілком ймовірно розраховувати на перемогу у цілому поєдинку.

Розпочав цей матч вдало Ваврінка, він одразу ж зробив брейк і справою часу була лише його перемога у першому сеті. Джокович чи то не у формі, чи то як слід не розім’явся, але 6-2 перший сет за Ваврінкою.

Другий сет також був напруженим, суперники по черзі брали свої подачі і Джокович перемагє лише на тай-брейку, де шансів в Ваврінки не було взагалі.

1-1, що далі? Ви не повірите, але швейцарський тенісист знову робить брейк, впевнено бере свої подачі й бере другий сет.

Запахло сенсацією? Але, я добре знав що перша ракетка світу так просто не здасться. У четвертому сеті він заграв як вміє, зробив брейк і переміг у сеті 6-3.

Також читайте:   Теніс. Новак Джокович виграє підсумковий турнір року

2-2 і все мав вирішити п’ятий сет поєдинку. А тут його дуже добре почав Новак. Він без варіантів брав свої подачі, а ось Ваврінка з труднощами подавав свою подачу. Цікавий епізод відбувся за рахунку 1-1 коли суперники на подачі швейцарця билия близько 25 хвилин.

Давненько я такого не бачив. Свою подачу Ваврінка таки взяв, але напевно вона так його виснажила що він в наступному геймі на своїй подачі таки дозволяє Джоковичу зробити брейк.

Як написав мені колега після цього епізоду – «Це все, Джокович перемоги вже не віддасть». І він був правий. Новак брав впевнено свої подачі і довів поєдинок до логічного завершення.

Джокович перемагає й виходить у фінал змагань. Його суперником там стане Рафаель Надаль, який без особливих проблем переміг Рішара Гаске.

Фінал відбудеться у понеділок й стане окрасою цілого турніру, адже іспанець та серб завжди видавали грандіозні поєдинки.

Пропоную вам, читачі блогу, робити прогнози щодо результату вирішального поєдинку. Воробус от думає, що перемогу таки здобуде перша ракетка турніру.

Обгрунтування? Все просто, на харді краще грає Джокович.

Фото: sport-xl.net.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*