Відпочинок у Східниці

Східниця

В передгір’ї Українських Карпат, серед вічнозелених лісів, кришталево чистих струмків та джерел розташоване селище міського типу Східниця, курортна перлина Львівської області або як її ще називають – «Українська Швейцарія».

Тільки тут, в карпатськім краю, ви можете відчути всю красу незайманої природи: чисте гірське повітря, лікувальні мінеральні води, зелені галявини, вкриті запашними суницями та чорницею. Через територію Східниці протікає велика кількість струмків з кришталево-чистою водою, селище оточене древніми хвойними лісами. Східницьке родовище мінеральних вод налічує 17 свердловин та 38 джерел з різноманітним хімічним складом. Навіть знаменитий курорт Трускавець не може похвалитися такою кількістю цілющих джерел і такими мальовничими пейзажами. Чудове місце для відпочинку та релаксу…

Якщо ви вирішите майнути на декілька днів на відпочинок в Карпатах, то можу порекомендувати досить приємний варіант – а саме, готельно-відпочинковий комплекс «Таор-Карпати», який розмістився неподалік Східниці у невеличкому селищі Ластівки.

готельно-відпочинковий комплекс «Таор-Карпати»

Розташований відпочинковий комплекс на межі з національним природним парком «Сколівські Бескиди». Місцевість довкола екологічно чиста, в радіусі 40 кілометрів немає жодного діючого промислового підприємства, поруч протікає річка Стрий. Територія відпочинкового комплексу знаходиться в охоронній зоні ЮНЕСКО. Тільки тут водиться сіра чапля, яка занесена до Червоної Книги України, а у річці водиться форель.

Площа комплексу – 5 гектарів. Побудований він у стилі українського модерну з натуральних матеріалів. На території – 14 одно- та двоповерхових дерев’яних котеджів з літніми терасами. Також тут знаходиться бювет мінеральних вод, у якому зібрані найцінніші джерела регіону.

«Таор-Карпати» потішить Вас справжнім гастрономічним розмаїттям. У комплексі працює ресторан. Один з кращих шеф-кухарів України Ігор Хлипняч та його команда приготують для Вас смачні та вишукані страви української та європейської кухні. У закладі працюють два зали на 120 посадочних місць, є чудова літня тераса, альтанки, лобі-бар та аквафітобар.

Також читайте:   40 казок пустелі. Сонячні вершники

ресторан у «Таорі»

Гордістю «Таору» є потужний Медікал СПА-центр з найсучаснішим в Україні медичним обладнанням та кваліфікованим персоналом. Тут лікують не лише традиційні недуги, а й розробили унікальні програми для боротьби з алергією та стресами. Соляна кімната, бджолина хатка, королівський масаж – тут Ви знайдете багато приємних і корисних процедур.

басейн
Медікал СПА-центр

Готельно-відпочинковий комплекс «Таор-Карпати» – єдиний у регіоні екологічний заклад, який пропонує своїм гостям європейський сервіс в оточенні недоторканої карпатської природи та широкий вибір різноманітних розваг.

Катання на квадроциклах, найсучасніший в Україні мотузковий парк для дітей та дорослих, відвідини справжньої криївки, походи з наметами, польоти на повітряній кулі, форельник на території комплексу, гірська річка та багато інших цікавих розваг. Усе це – до послуг гостей. А ще – ввічливий і кваліфікований персонал і щоденна турбота про кожного.

Катання на квадроциклах

Безкоштовні послуги для гостей: басейн, джакузі, сауна фінська, турецька парна хамам, тренажерний зал, інтернет-послуги (Wi-fi на всій території комплексу, бювет мінеральних вод, первинна консультація лікаря (терапевта), літній дитячий майданчик, літній спортивний майданчик, поле для міні-футболу, зимова льодова ковзанка, автопаркінг з відео-спостереженням та охороною).

Взагалі, тут можна добре відпочити та провести свої вихідні та святкові дні. Якщо маєте бажання, то тут можна провести і бенкет чи навіть корпоратив або просто відпочити з родиною чи друзями. Між гірськими схилами, у лоні недоторканої карпатської природи, Ви зрозумієте, що таке справжня тиша, чисте повітря, росяні ранки, побачите зовсім інший світ. Отож, якщо ви бажаєте втекти від міського гамору і відпочити душею та тілом, то кращого місця ніж «Таор» вам не знайти. Для цього вам достатньо зателефонувати +38 (097) 07-100-07 або +38 (0322) 590-456.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 04.09.2013 пише:

    Реклама і pr – звичайні речі, до яких всі ставляться з розумінням, і якщо вже піарите відпочинковий комплекс, то замініть в заголовку Східницю на “Таор-Карпати”, бо замаскована реклама – це іронічно-смішно і огидно, а тимбільше невдало-замаскована. Якийсь жалюгідний абзац про Східницю і 10 про Таор-Карпати, який щей до того всього навіть не у Східниці а за 15 км від неї. Несерйозно це все…

  2. russo turisto 04.09.2013 пише:

    И я там был
    И водку с самогоном пил
    Всю Сходницу пешком прошагал
    Да только еще на воздушном шаре не полетал 😀

  3. Vorobus 04.09.2013 пише:

    russo turisto, та де ти не був 😀 😀

  4. Вертоліт 04.09.2013 пише:

    Stakeholder, згоден 100% 💡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*