З 30 вересня у Львові розпочинається опалювальний сезон - Блог про Львів

З 30 вересня у Львові розпочинається опалювальний сезон

Сезон опалення

Пише і не показує, вкотре, Воробус.

Сьогодні надворі 29 вересня, неділя, черговий вихідний день, а, отже можна ще відпочивати адже вже завтра розпочинається робочий тиждень і треба йти працювати.

Чому я загадав тему саме роботи, тому що не секрет, що на вулиці істотно похолодало і сидіти в приміщенні зараз явно не комфортно. Сиро, холодно і приходиться або ж добряче вдягатися або кожної години робити чай.

Здається прийдеш додому і тут загрієшся, але якби ж то там, батареї тут також холодні і вже хочеться таки щоб їх увімкнули.

Коли розпочнеться опалювальний сезон? Саме таке запитання задає не одна людина.

Так от, в інтернеті з’явилася інформація, що вже від завтра, 30 вересня в закладах освіти та медицини розпочнеться опалювальний сезон.

Щодо наших помешкань, то, за словами, мера міста – Андрія Садового, подача тепла тут розпочнеться з 1 жовтня. Але, як зазначив «Іванович», не всі будинки зразу будуть мати тепло, бо треба все вмикати поступово, перевіряти щоб не потріскали труби й так далі.

А це може затягнутися на цілих два-три тижні. Також мер додав, що коли знову потеплішає, а це неодмінно буде, то подачу тепла буде припинено.

Що можна сказати по цьому питанню? Так швидко ще ніколи опалювальний сезон не розпочинався. Якщо мені не зраджує пам’ять, то тепло вмикали десь після 15 жовтня.

Також читайте:   Як видозмінився сквер біля церкви святого Юрія

Чи існує зараз потреба це робити? Можливо в заклади медицини так, але не в будинки. Не так вже і холодно як здається. Просто люди вже звикли до літа, тепла, спеки, а тут трошки похолодало.

Але, не за горами може настати тепло і тоді всі будуть душитися в «парілках».

Щодо прогнозу погоди, то за словами синоптиків наступний тиждень як і останні дні, буде холодним. Температура повітря вдень не буде підніматися вище 7-10 градусів тепла. Дощів не передбачається, але все рівно, зранку треба йти на роботу і досить таки холоднувато.

Потеплішає аж в кінці тижня, температура повітря підніметься до плюс 14 градусів. Тому, очікуйте на бабине літо.

Вихідні продовжуються, тому бажаю вам гарно провести цей час і не забувайте, що сьогодні у Львові великий футбол. Наші Карпати о 17 годині будуть приймати на своєму полі сімферопольську Таврію.

P.S. Найближчим часом очікуйте на блозі Воробуса пост про те, як я зранку слухав прогноз погоди по нашому улюбленому радіо, а виявилося його недарма таки називають «брехунцем». 😀

Фото: gazeta.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 4 може ще щось напишете?

  1. PVS 29.09.2013 пише:

    Треба тепло, треба! Мене сусіди заляли, мені хату сушити треба чим поскорше, а до 15 – як свині до неба, так що най включають з першого!

  2. Zubra 29.09.2013 пише:

    Воробус а чому ви не написали новину про збірну України і про те що Арена Львів не буде приймати матчі збірної 5 років

  3. VIK 29.09.2013 пише:

    Zubra, ага…фіфа подивилася статистику, що на стадіоні Арена Львіві наша збірна ще ніразу не програвала і вирішила вилучити на 5 рокыв цей козир :(((

  4. Vorobus 29.09.2013 пише:

    Zubra, та я знаю цю новину, просто футболу і так багато))) завтра напишу спеціально свою думку 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*