Без булави не літаю…

Булаву не можна

Нещодавно вашому авторові довелося політати на літаку і знову ж таки я зіштовхнувся із проблемою. Вічно мене вони переслідують. Чи то я таким вродився, чи щось інше, але вони є завжди.

Ніби приїхав в аеропорт, пройшов реєстрацію, здав багаж, йду вже на другий поверх щоб мене перевірили і тут починається. Мене не пропускає на борт літака охорона літака, а все тому, що я маю булаву, з якою постійно ходжу, гуляю і, відповідно, літаю. 😀

Булава, – спитаєте ви? Так, а чому б і ні? Воробус же гетьман, який має всім її показувати.

Звісно це все жарт про те, що автор блогу мав булаву, але у переліку заборонених предметів вона є.

Для чого її намалювали на великому стенді? Є два варіанти відповіді: щоб було або ж просто люди часто їздять з ними у подорожі.

Як почав жартувати мій друг, можливо є ще когорта людей, які пам’ятають гетьманів, їм в спадок дісталися булави і вони так літають з Києва до Львова, зі Львова в Донецьк й так далі. Цікаво, а чи продається булава в зоні Дьюті-фрі?

Тепер будемо серйозними і дивимося на плакат, де намальовані заборонені предмети. Що тут є цікавого?

Гранати. Аякже, я без гранат не літаю. 😀 Напевно також бували випадки в аерофлоті, коли люди брали на борт їх.

Також читайте:   Коли буде опалення у громадському транспорті?

Штопор, ножі, спиці для в’язання, бритва – це все теж заборонено. Чому? Спробую висловити свої припущення.
Нехай бритвою чи тим же ножем я когось поріжу чи розіб’ю скло в салоні літака. Але, в тому ж Дьюті-фрі можна купити пляшку пива чи горілки і нею також когось набити чи щось розбити. Де справедливість?

Спиці для в’язання – це взагалі маячня як і м’ячик для тенісу. Можливо у когось є хобі в’язати щось. От летить людина чотири години в літаку, то чого б не пов’язати. Не всі ж дивляться фільми на телефоні?

Йдемо далі, акумулятори. Так, звичайно, без акумулятора теж не літаю. Можливо захочу зробити дискотеку на борту літака. Візьму підключуся під акумулятор і буде свято в нашій хаті. 😀

Термометр. Ну хоч один предмет дійсно має бути заборонений як і написано. А все тому, що в ньому є ртуть, яка дуже небезпечна для людей, які знаходяться у приміщенні.

З пістолетами також не треба їздити, навіть з пневматичними. Хоча, події в Америці показали, що пронести можна все що хочеш, єдине що треба, так це велике бажання.

Насамкінець скажу, що перед тим як десь летіти уважно прочитайте список предметів, які не можна брати і не забудьте залишити булаву вдома. 😀

Гарного настрою і хорошого завершення дня. 🙂

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. VIK 02.10.2013 пише:

    Воробус, ти що не бачиш – то що закреслено (по діагоналі) – то не можна брати!
    А все решта – не закреслено 😀 😀 😀

  2. PVS 11.10.2013 пише:

    Штопор, спиці і т.д. — тому що це гострі предмети. Тенісний м’ячик можна випадково проковтнути. Забороняють все, чим можна ненароком завдати шкоду СОБІ (завдати шкоду комусь при бажанні завжди можна знайти спосіб — тут ти правий).
    Акумулятор взагалі можна замкнути і підірвати.
    Коротше кажучи критерії два: безпека літака і захист від ідіота (який потім піде в суд з позовом: я в’язав светер, а літак трусонуло і спиця залізла мені в носа)

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*