Фільм «Стокер» - Блог про Львів

Фільм «Стокер»

Фільм «Стокер»

На цих вихідних потрапив мені до рук, точніше сказати на ноутбук, один досить цікавий та загадковий фільм під назвою «Стокер» (в російській версії – «Порочные игры»), про який і хочу сьогодні розповісти.

Фільм зняв режисер Чхан Ук Пак, один із найбільш знаменитих режисерів у Південній Кореї, а у головних ролях можемо побачити Мію Васіковську (з «Аліси в Країні Чудес»), Ніколь Кідман, Метью Гуда.

Міа Васіковська та Ніколь Кідман

Жанр – психологічний триллер, драма. Щось детально про сюжет не хочу нічого писати, бо не цікаво буде дивитися. Скажу лише, що у «Стокері» досліджено сімейний конфлікт, цінності, які об’єднують матір та дочку, а також потяг до садизму і мазохізму.

Також читайте:   Трансформери-3

Фільм «Стокер»

Сюжет фільму пронизаний символами, ключами, підказками, щоб детальніше розкрити характери персонажів і мотиви їх поведінки. Потрібно постійно прискіпливо стежити за кожним кроком та рухом героїв, за кожним поворотом сюжетної лінії. Потрібно добре вслухатися в те, що говорять герої фільму, і тоді можна буде зрозуміти, де правда, а де брехня.

Фільм «Стокер»

Неймовірно цікавий сюжет підкріплений шикарною операторською роботою і саундтреком. Переглянути кадри з фільму можна на трейлері нижче:

І насамкінець напишу, де можна знайти цей фільм з українським перекладом – ось тут: http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?t=49566

Автор статті: Януся.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*