Футбол. Чемпіонат України. Металург З. 1:3 Карпати (відео) - Блог про Львів

Футбол. Чемпіонат України. Металург З. 1:3 Карпати (відео)

Зеньов забиває

У 12-ому турі чемпіонату України з футболу львівські Карпати на виїзді зустрічалися з командою із Запоріжжя – місцевим Металургом.

На радість львівським фанатам футболу, гра завершилася перемогою саме нашої команди з рахунком 3-1.

Карпати показують хороші результати і це помітно неозброєним оком. І якщо десь сам зміст гри бажає бути кращим, то результат є і це найголовніше. Так відбулося і в грі з запорізьким Металургом, який вже давно не перемагає.

Про перший тайм писати нема чого, бо в ньому було мінімум моментів і, як наслідок, завершився «сухими» 0-0.

Другий тайм був куди багатшим на забиті голи. Не встигли команди як слід розім’ятися коли вийшли з роздягальні, як Карпати взяли і забили.

Бартуловіч виконав кутовий і ні ким не прикритий Зеньов вдало пробив у падінні головою. Не встигли запоріжці зрозуміти що сталося як Карпати забили вдруге.

Голодюк пробивав штрафний, м’яч зачепив голову Бартуловіча і вже 2-0 на користь львівської команди. Погодьтеся, це вже була вагома заявка на перемогу. А йшла до слова, лише 54 хвилина зустрічі.

Команда-господарів довго не могла прийти в себе і лише під кінець зустрічі в них щось почало виходити в атакуючих діях, але впевнено на останньому рубежі грав кіпер Карпат – Ільющенков.

Також читайте:   Футзал. Плей-офф до чемпіонату світу. Україна 1:4 Румунія (відео)

Металург атакував, а Карпат взяли і забили знову. Зеньов підкараулив захисників Запоріжжя, вийшов сам-на-сам із кіпером і вдало його перекинув.

3-0 і питання про переможця гри було знято і команди спокійно догравали цей поєдинок.

Єдиний епізод, який запам’ятався глядачам під завісу гри – це таки гол Металурга. Після масованої атаки і паніки захисту Карпат ніким не прикритий Шевчук був першим на добиванні.

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Карпат із рахунком 3-1, а це означає що після 12-ого туру львівська команда піднімається аж на восьме місце в турнірній таблиці. Приємно що не кажіть, команда схоже потрохи знаходить свою гру.

Зараз в чемпіонаті наступає пауза, яка викликана тим, що свої матчі буде проводити національна збірна, яка, як відомо, бореться за вихід на чемпіонат світу-2014, який буде проходити на полях Бразилії.

Наступний же, 13-й тур чемпіонату будуть грати за два тижні. Зокрема, львівські Карпати свій поєдинок чергового туру проведуть 19 жовтня. У цей день наші футболісти на полі стадіону «Україна» будуть приймати гостей із Дніпропетровська – команду Дніпро.

Початок цієї гри о 17 годині.

Бажаємо перемоги нашій команді, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

Фото: fckarpaty.com.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Della 06.05.2016 пише:

    Yeah that’s what I’m talking about baync-bi-e work!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*