Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар 1:1 Манчестер (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Шахтар 1:1 Манчестер (відео)

Тайсон забиває

Цей тиждень є багатим на футбольні події. Ще б пак, у вівторок і середу проходили чергові матчі Ліги Чемпіонів, сьогодні ж естафету підхопить Ліга Європи.

Приємно, що в цих змаганнях приймають участь і українські клуби. Про Лігу Європи поговоримо завтра, а сьогодні поміркуємо на тему гри нашого чемпіона Шахтаря із англійським Манчестером.

Саме ці команди вчора зустрічалися у рамках групового етапу Ліги Чемпіонів у місті Донецьку.

Як завершилася гра, чи справила вона особливе враження на вашого автора, відео голів та багато іншого читайте далі.

Розпочну свою розповідь із того, що чесно скажу, поєдинок мене розчарував. Обидві команди грали повільно, моментів було обмаль і нічия закономірний результат.

Згадати часи, коли англійською командою керував сер Алекс Фергюсон, то зараз все набагато гірше. Де ви таке бачили, щоб за весь другий тайм команда гостей не створила жодного небезпечного моменту?

Та і в першому таймі, чесно теж моментів то багато не було, але гол англійці таки забили після помилки Ракицького, який не зумів як слід вибити «шкіряного». Відзначився Велбек, який діяв на вістрі атак гостей. До речі, відомого форварда «червоних дияволів» не було навіть серед запасних.

Також читайте:   Футбол. Кубок України. "Рух" програє "Арсеналу" та вибуває зі змагань

Що Шахтар? Давно відомо, що коли команда-суперника залишає їх без м’яча, то грати команді Луческу дуже важко. Бразильці не люблять грати у відборі, це вкотре підтвердилося у вчорашньому поєдинку.

Так, «гірники» уникнули поразки, коли після скидки Відіча «вколотив» м’яч у дев’ятку Тайсон, але це були поодинокі моменти нашої команди. Команда з Донецька зараз не та, що була минулого року. Щось мені так здається, якби в складі «гірників» зараз були Мхітарян, Фернандіньо, то вони би того Манчестера не побачили б.

А так, що маємо, те маємо.

Звучить фінальний свисток, який фіксує, все-таки, закономірну нічию 1-1, а це означає, що як і до поєдинку, лідерами нашої групи залишаються Манчестер та Шахтар, які мають у своєму активі по 4 залікових бали.

На одне очко менше в німецького Баєра, який вчора на останніх хвилинах здолав свого опонента – іспанський Реал Сосьєдад із рахунком 2-1.

Чекаємо наступних поєдинків, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку:

P.S. Вболіваємо сьогодні за українські команди в Лізі Європи. Зокрема, Дніпро прийматиме Фіорентину, Чорноморець ПСВ, а Динамо зіграє в гостях проти Рапіда.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*