Футбол. Міжнародний товариський поєдинок. Карпати 4:0 Зімбру - Блог про Львів

Футбол. Міжнародний товариський поєдинок. Карпати 4:0 Зімбру

Карпати перемагають Зімбру

У зв’язку із матчами збірних в рамках чемпіонату світу-2014 року в чемпіонаті України наступила пауза. Команди заповнюють їх короткими зборами або ж контрольними поєдинками.

Зокрема, сьогодні, 12 жовтня на стадіоні «Україна» відбувся міжнародний футбольний поєдинок за участю львівських Карпат та молдовського Зімбру.

На радість львівських вболівальникам футболу, гра завершилася перемогою саме нашої команди із рахунком 4-0.

Чесно скажу, Воробус чув про цей контрольний поєдинок, але явно не планував йти на цю гру. Та, обставини склалися так, що на матч таки потрапив і не пожалів.

Контрольний поєдинок – це явно не офіційна гра. Чому? По-перше, мало людей (за моїми підрахунками на гру із Зімбру зібралося близько 500-1000 глядачів), не та атмосфера (було дуже тихо й навіть було чути крики футболістів), по-третє, тренери мали змогу побачити в дії всіх футболістів.

Але, про все по-порядку.

Фани

Щодо людей, то приємно було побачити на грі різного віку людей. Це і молодь, старші люди, й навіть діти. Зокрема, біля нас сиділо дві дитини років так 5-6-ти, які не один раз кричали слова – «Карпати, Карпати»….

Також повеселили інші люди. Зокрема, запам’яталися вигуки – «На збиранку гравця Зімбру», «Давай голя», «Суддя – …». 😀

Також читайте:   Футбол. Кубок України. Шахтар 2:1 Карпати (відео)

У фан-секторі, традиційних, «Завжди вірних» не було. Натомість були на їхньому місці діти, які хоч якось пробували їх замінити.

Гра. Що там не кажіть, а команда із Молдови виглядала дуже слабувато. За всю гру вони практично не створили моментів. Карпати ж грали у пів сили і в кожному із таймів забили по два голи.

У першій 45-ти хвилинці за Карпати відзначилися Гладкий та Балажіч, в другій же 45-ти хвилинці забивали Ткачук та Бартуловіч. Гол останнього зі штрафного виявився дуже красивим.

Щодо гравців, то приємно було побачити знову в складі «зелено-білих» таких гравців як: Мисак, Годвін, Гудима…

Карпати перемагають

Загалом атмосфера на футболі була хорошою. Теплий осінній вечір, футбол, перемога… Що ще потрібно?

Звучить фінальний свисток, який фіксує перемогу Карпат із рахунком 4-0. Але, зрозуміло, що справжні випробування для команди Севідова очікують вже через тиждень, коли в гості до нас приїде дніпропетровський Дніпро.

Ця гра відбудеться на стадіоні «Україна» 19 жовтня, початок о 17 годині.

Вболіваємо за Карпати й бажаємо їй лише перемоги. Як сьогодні кричав один вболівальник, цитую: «Кубок, Львову».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 13.10.2013 пише:

    Зімбру,мібру,каламібру. Це не команда, а так як кажуть москалі, полустанок. А треба стояти на станції. І тоді будете переможцями. 🙂

  2. patron 14.10.2013 пише:

    Мій батько також сказав, навіщо нам такі спаринг-партнери? Потрібно підбирати відповідні команди до українського чемпіонату

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*