Футзал. Чемпіонат України. Єнакієвець 2:1 Енергія (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Єнакієвець 2:1 Енергія (відео)

Енергія програє

У третьому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на виїзді зустрічалася і з командою з міста Єнакієве – Єнакієвцем.

На жаль, гра завершилася поразкою нашої команди з рахунком 1-2.

Після того, як у минулому турі «енергетики» вдома впоралися з Ураганом, на гру із Єнакієвцем, який цього сезону істотно підсилився наша команда виходила лише з однією метою – продовжити цю приємну традицію.

Розпочалася гра без розвідки. Хто дивився цю гру, той бачив, що моментів було багато як в однієї, так і в іншої команди. Чудові нагоди забити мали в господарів: Вассура, Рось, Тіагу; в гостей – Овсянников, Коваль, Павленко.

Але, перший тайм так і завершився за нічийного рахунку 0-0 і тренерам було про що поговорити з своїми підопічними у перерві матчу.

Друга 20-ти хвилинка була куди веселішою на голи. Відбулися вони правда під кінець зустрічі. Спершу рахунок відкрили господарі майданчику, коли після скидки Зам’ятіна чудово із розвороту пробив Свірідов.

До слова, йшла 34-та хвилина зустрічі. Енергія довго не думала й перейшла на гру з п’ятим польовим гравцем. Через деякий час це принесло свої плоди. Чудовий розіграш, який завершився влучним ударом Легчанова під поперечину.

Також читайте:   УЄФА визначив час проведення матчів «Фіналу чотирьох» Ліги чемпіонів у Єревані

1-1 і все треба розпочинати з нуля. Так воно і сталося, шкода лише те, що гол відбувся саме у наші ворота.

Рось пройшов флангом, зробив націлену передачу на Хурсова, той розвернувся й невідпорно пробив у верхній кут воріт кіпера Енергії – Кардаша.

В останні хвилини гри Єнакієвець сидів на п’яти фолах, про те, справа до пробивання 10-ти метрових так і не дійшла.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Єнакієвця з рахунком 2-1, а це означає, що саме ця команда набирає три очки і з 9-ма пунктами займає перше місце в турнірній таблиці.

Енергія ж із 4-ма очками залишається на 2-й сходинці.

Результати решти поєдинків 3-ого туру наступні:

Ураган 1:1 Кардинал-Рівне

Спортлідер 3:2 ЛТК

Наступний, 4-й тур чемпіонату відбудеться вже найближчих вихідних. Зокрема, Енергія свій поєдинок цього туру гратиме 12 жовтня. В себе на майданчику підопічні Косенка прийматимуть гостей із Хмельницького – команду Спортлідер +.

Про час початку гри ми повідомимо пізніше. А поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у цьому поєдинку:

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 Згадки про дану статтю в Інтернеті

  1. Футзал. Чемпіонат УКраїни. Енергія 9:2 Спортлідер +

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*