Футзал. Чемпіонат України. Енергія 9:2 Спортлідер +

Енергія перемагає

У 4-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму полі приймала гостей із Хмельницького – команду Спортлідер.

На радість львівським вболівальникам футзалу, грав завершилася перемогою саме нашої команди із рахунком 9-2.

Після паузи, викликаною матчами збірної та грою «енергетиків» в гостях великий футзал повернувся і до Львова.

Ніби суперник в Енергії не був важким – хмельницький Спортлідер, але це вже не та команда що була минулого року. Хмельничани подорослішали, набралися досвіду і цього сезону готові боротися принаймні за потрапляння у фінальну четвірку.

Склад Енергії не здивував. Єдине виключення було те, що у воротах замість Кардаша грав Пітуля. І, варто сказати, зіграв досить таки впевнено. Винити його в двох пропущених голах не варто.

Десь на перемогу львівської команди сподівався, але не на таку легку. Протягом 40-ка хвилин Енергія відвантажила у ворота суперника цілих 9-ть голів, натомість пропустила лише два.

Розпочалося все на 3 хвилині, коли Рогачов ударом зі штрафного вколотив м’яча під поперечину воріт Спортлідера.

Після цього моменту гості активізувалися, могли навіть забити, але Засенко схибив.

Більше Енергія гостя шансів не дала. Двічі Легчанов і раз Овсянников доводять рахунок в зустрічі до 4-0 і команди йдуть на перерву.

Також читайте:   Футзал. "Електрон cup". Команда Група Здоров'я впевнено обігрує команду "Нестле"

Після відпочинку гості завдяки голу Коробки один гол відіграли й здавалося зараз буде «заруба», але не тут то було. Енергія знову увімкнула швидкості і голи посипалися у ворота гостей. Грицина, Бондар, Коваль, Павленко і рахунок вже дійшов до 9-ти.

Хмельничани відповіли лише голом Калукова з пенальті.

Більш чим заслужена перемога господарів майданчика, які схоже що скучили за футзалом.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу Енергії із рахунком 9-2, а це означає, що команда з міста Лева завдяки набраним 7-ми очкам виходить на друге в турнірній таблиці.

В інших матчах цього туру були зафіксовані такі результати:

Локомотив 2-2 Ураган
Кардинал-Рівне 2-4 Єнакієвець

Наступний, 5-й тур чемпіонату відбудеться рівно за тиждень. Зокрема, львівська Енергія свій поєдинок цього туру проведе у місті Луганську проти команди ЛТК.

Поєдинок обіцяє бути дуже цікавим, про час поєдинку та чи можна буде переглянути онлайн-трансляцію ми повідомимо згодом. Приблизний початок гри о 12 годині.

Фото: galsports.com.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*