Поганий настрій і як з цим боротися? - Блог про Львів

Поганий настрій і як з цим боротися?

Щось мені погано

Із приходом осені зауважив, що в багатьох людей погіршився настрій, ходять вони сумні, все їм набридає. Одним словом, вони кажуть що впали в осінню депресію.

Так буває восени… і нічого з цим не подієш. Чомусь так вже склалося від покоління до покоління, що як тільки змінюється пора року, то одразу ж виникають перепади в настрої. І ніби зараз тепло, все жовтіє, бабине літо деколи буває, але депресія є і важко з нею боротися.

Так от, якщо у вас є подібні симптоми, то обов’язково звертайтеся до Воробуса, він зможе вас розрадити і вже за декілька годин будете почуватися просто таки чудово. 😀

Якщо серйозно, то ніколи не вірив в таку недугу як депресія. Поганий настрій буває у всіх, єдине що би радив – просто не звертати увагу на не файних людей, а їх зараз ой як багато розвелося.

От буквально вчора спілкувався зі знайомою, то бідкалася, що мала подруг, згодом вона знайшла свою половинку й останні почали її ігнорити. Та це і не дивно. Це просто треба розуміти, що з часом всі компанії розвалюються.

Ви навіть не розумієте як стається таке, що починаєте спілкуватися з людьми, з якими ще напевно рік тому би в жодному разі не мали нічого спільного. Але, це реалії життя і їх треба сприймати такими як вони є. Навіщо собі псувати настрій через зависних подруг? Смішно…

Також читайте:   Як побороти денну сонливість?

Хвороба, завал на роботі – це все також може викликати поганий настрій або як його називають по-іншому – депресія.

Всі труднощі треба сприймати з посмішкою і завжди собі казати, що так завжди не буде. Сьогодні, завтра – важко, а на третій день – буде все супер.

Пам’ятаю ще старші люди казали Воробусу, що ніколи не кажи ніколи. Пам’ятаю багато чого говорив що не буду робити, що з цими людьми не буду спілкуватися, але часи минули і все змінилося.

Замість того, щоб думати про поганий настрій і казати як вам погано – займіться чимось корисним. Не сидіть в соціальних мережах, які наганяють поганий настрій, а підіть прогуляйтеся, з’їздіть на природу, хоча б в той же ліс сходіть. І якщо грибів не знайдете, то принаймні душевно відпочинете.

От завжди ставлю в приклад хворих людей. Скільки я таких знаю, що по хворобі не можуть повноцінно жити, але нічого, якось живуть і радіють кожному прожитому дню. А здорові люди кажуть що не щасливі, нічого не вдається.

А що ви зробили для цього щоб вам це вдалося? Треба зробити крок назустріч.

Ще чув що не можуть люди знайти кохану людину і тому погано на душі. Маячня це все, озирніться навколо і все у вас вийде.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Вертоліт 10.10.2013 пише:

    Піди напийся 😆 “И печаль отступит, и тоска пройдёт.”

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*