У Львові випав перший сніг

Перший сніг

На вулиці істотно похолодало і це вже відчувають не лише люди, а й тварини, яких на вулиці зустріти дуже важко. Зокрема, мій кіт ще вчора сховався біля печі і навіть не думає нікуди йти.

Що це означає? Все просто, найближчі дні буде холодно і тепла якщо і слід очікувати, то вже ближче до кінця тижня, а то і можливо аж наступного тижня жовтня.

Чим знаменний сьогодні день? Свої іменини святкують люди, які носять ім’я Олег, з чим їх і вітаємо, а також тим, що у Львові випав перший сніг.

Спілкувався тільки що із багатьма людьми, то вони здивувалися моїм словам. Виявляється у центрі міста сніг не падав, а на Сихові де я зараз сиджу близько години тому падав сніжок і навіть залишив за собою сліди на дахах будинків.

Не дивуйтеся, що сніг залишився на дахах. Все просто, це від того, що на вулиці добряче холодно, температура повітря на 14 годину дня складає близько 5 градусів тепла. Як для початку жовтня і теплого вересня – це дуже низька температура.

До речі, щось сьогодні собі пригадав, що ще як був малим, то 4 жовтня у Львові впав великий снігопад, і люди тоді просто таки були в шоці. Єдине що не пам’ятаю коли то було, але приблизно десь у 1998 – 2000 роках.

Також читайте:   У Львові відкрили трамвайний маршрут №11

Якою буде погода в найближчі дні? Якщо вірити сайту пана Марсело, то вже із суботи на нас чекає істотне потепління.

Температура повітря вдень підніметься до +16 – +18 градусів вдень і протримається аж до середини жовтня.

Єдине що погано, особливо для грибників, так це те, що вночі температура повітря буде не більшою чим +5 градусів, а гриби в таку погоду не ростуть.

Що ще цікавого відбувається зараз з погодою? Хто не чув, скажу що в Румунії випав сильний снігопад. Його масштаби такі великі, що люди зараз оперативно хочуть зібрати урожай, бо ніхто не сподівався що сніг буде падати і так швидко.

Можливо саме від Румунії прийшла до нас і ця холодна погода.

Відео снігопаду в сусідній для нас країні дивіться нижче:

Також сьогодні зранку глядів на веб-камеру із популярного гірськолижного курорту Буковель. Так от, там падав сніг вночі, падає зараз і снігу там вже досить таки багато. Звісно, до відкриття сезону ще далеко, але любителі лижів, сноубордів вже на нього очікують.

Якби там не було, бажаю вам, читачі блогу, гарно провести цей день і нехай жодні холоди не вплинуть на ваш настрій.

З найкращими побажаннями, Ігор Воробус.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. VIK 03.10.2013 пише:

    У Львові як випав 1-й сніг так і розтанув 8) 8) 8)

  2. patron 03.10.2013 пише:

    VIK, на то він і перший сніг

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*