Випробування “Львівгазом” - Блог про Львів

Випробування “Львівгазом”

Випробування Львівгазом

Продовжуються змагання на футзальному турнірі під назвою – «Електрон cup».

Після того, як наша команда «Група Здоров’я» програла у надважливому поєдинку команді «Інтерпрес» із рахунком 2-8, здавалося що все, ми попрощалися із надіями вийти у раунд плей-офф, але добре що допомогли інші команди і ми таки зіграємо в 1/8 кубка.

Вчора стало відомо, що нашим суперником на цій стадії змагань стала команда – Львівгаз. Ось такий от подарунок долі нам випав. Напевно і ворогові своєму не побажаєш такого суперника. Але, треба входити і грати, нічого не поробиш.

Хто не знає що собою являє команда «Львівгаз», то скажу, що це команда в якій зібрані дуже хороші гравці такі як: Багряк, Баландюх, Писько, Шафранський, Хлюбко, Русецький та багато інших, які свого часу пограли в командах професіоналів.

Вони являються діючими чемпіонами області з футзалу, неодноразово вигравали різні кубки і впевнений, що ця команда може виграти і даний кубок «Електрону».

Звісно, всі добре розуміють, що шансів у грі з цієї командою у нас нема, але це буде хороший поєдинок і ми зможемо перевірити на що ми здатні.

Пам’ятаю колись кілька гравців нашої команди і, зокрема, ваш автор вже грали проти багатьох діючих гравців команди «Львівгаз», які виступали за «Княжий ринок». Тоді, ми зуміли протриматися лише 8 хвилин, після чого відбулося побоїще і ми у підсумку програли з рахунком 0-10.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Шахтар - Брага. Анонс

Як буде цього разу? На це питання вже дасть відповідь суботня гра, яка, до слова, розпочнеться на полі «Електрон», що на вулиці Генерала Чупринки о 10 годині 50 хвилин.

Щодо стану справ у нашій команді, то якщо не буде форс-мажорів, мають повернутися до складу наші два основні гравці – Віталій Заставний та Олег Смоляк, які пропускали гру з «Інтерпресом» про сімейних обставинах.

Є сподівання, що знову свої бомбардирські якості проявить наш голеадор – Юрій Шпак. У попередніх матчах він неодмінно забивав, то чому б не зробити йому це і цього разу?

Щодо вашого автора, то з кожною грою почуваюся все краще і краще, болей в гомілкостопі майже нема і для мене гра із «Газом» буде визначальною. Десь у матчі з «Інтепресом» допускався помилок, але це швидше із-за того, що три місяці був поза футболом.

Все-таки, не кожного дня доводиться зіграти із такою сильною командою і подивитися на що ти здатен. Як сказав один пан, все-таки, збулася мрія автора блогу зіграти проти дуже сильної команди.

Очікуємо гри….

Одразу ж після гри очікуйте звіт про цю гру, якби вона не завершилася.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. VIK 01.10.2013 пише:

    ппц підкрався незамітно 😀 😀 😀

  2. koval87 02.10.2013 пише:

    Навіщо себе хоронити до матчу Воробус??? тільки гра розставить все по місцях або переверне з ніг на голову…

  3. Vorobus 03.10.2013 пише:

    koval87, та ніхто себе не хоронить) так просто ми не здамося 😉

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*