Як позбутися алкогольної залежності? - Блог про Львів

Як позбутися алкогольної залежності?

Як себе перебороти

Продовжуємо відповідати на запитання у рубриці «Запитай у Воробуса», а вони туди приходять останнім часом дуже цікаві.

На цей раз із своїм запитанням до нас звернулася людина, яка назвала себе «Малинка». Вона, зокрема, запитує, цитую:

Привіт! Порадь,будь ласка, для моєї близької людини, лікаря, який підшиває від алкогольної залежності, можливо у психлікарні. Важливо, щоб це був лікар і був результат, а не викачування і наживання грошей. Щиро дякую.

Чесно скажу, здивований я ще досі, бо останнім часом мене питають на тему алкоголю, таке ніби я був гуру у цій справі.

Воробус якщо і вживає спиртне, то дуже рідко, на свята, день народження і то під питанням, а таке щоб я знав лікаря, який підшиває – взагалі смішно.

Тим не менше, спробуємо допомогти своїми порадами людині із ніком – Малинка.

Так от, в психлікарню поїхати можна, але не думаю що там підшиють вашу близьку людину, просто візьмуть і здадуть на лікування. Подейкують, що якщо туди потрапиш, то назад вийти дуже важко.

Все-таки, не думаю що ваша близька людина вже аж така залежна що треба її підшивати. Спробуйте з нею поговорити, чому п’є, яка причина такої поведінки. Кажуть, що вийти із стану алкоголіка допомагає кохана людина.

От часто люди п’ють із-за того, що не мають сімейного життя, хоча….

Також читайте:   Як зробити захисну маску: варіанти, інструкція і фото

Тому, спробуйте більше часу бути з коханою людиною (якщо це вона), разом десь ходити на культурні заходи. Але, не на алкотреші, а дійсно для відпочинку.

Також радив би глянути на оточення вашої близької людини. Можливо хтось із його друзів спонукає до розпиття алкогольних напоїв. В такому випадку треба тримати свою близьку людину подалі від таких людей. Алкоголь ніколи до добра не призводив.

А друзі є ой різні, ой різні.

Можливо й треба буде змінити місце проживання. Єдина моя порада – не їхати жити в село, бо там контингент ще той і дух алкоголізму може в будь-яку хвилину прокинутися і людина знову почне пити.

Також чув що в аптеках є спеціальні препарати, які допомагають побороти алкоголізм. Сам не пробував, але можете піти попитати. Думаю ніхто вас за це лаяти не буде.

І взагалі що це за така дурна манера напиватися, ніколи цього не розумів. От дивлюся на молодь – п’є пиво. Так, смакує, то випий там бокальчик і все, а то сніг, мороз, літо, п’ють – щоб пити. Це не правильно.

Якщо хочеш вже дійсно розважитися, то займися ділом, музикою наприклад, спортом. Але, з останнім теж акуратно, бо там також полюбляють пиячити після гучних перемог!!!!

Хай щастить….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 16.10.2013 пише:

    Воробус, може варто людям, які пишуть з такими запитаннями просто кинути лінк з тегом алкогольної залежності? думаю перечитавши всі попередні статті вони повинні знайти для себе відповідь 😡

  2. Архіваріус 16.10.2013 пише:

    Ворбусе, підшивати добре тільки газети у папку. А від алкогольної залежності ніяка “підшивка” не допомагає. Тут потрібно тільки одне – бажання кинути пити, а його зазвичай у алкоголіків не буває.

  3. vrubli 16.10.2013 пише:

    Stakeholder, погоджуюсь з тобою. Воробус вже стільки про це написав – що цілком можна видавати енциклопедичний посібник: “ЯК КИНУТИ ПИТИ – ЕФЕКТИВНІ ЗАСОБИ ВІД ВОРОБУСА”.

  4. Vorobus 16.10.2013 пише:

    vrubli, 😀 😀 😀 😀 😀

  5. Bruno 16.10.2013 пише:

    Архіваріус, також вартувало би ліквідувати причину через яку все почалося 🙂

  6. собака 17.10.2013 пише:

    не в горілці справа, а в причинах, які привели до зеленого

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*