Мода і модниці - Блог про Львів

Мода і модниці

Анна

Всім привіт! Мене звати Анна і сьогодні ми разом із блогом Воробуса започатковуємо нову рубрику – «Для дівчат» – де я розповідатиму вам про маленькі та великі жіночі таємниці.

Сьогодні мова піде про моду та модниць. Уявіть собі, що вийшли ви сьогодні на вулицю по-осінньому прикрашеного Львова. Надворі тепло, бабине літо грає фарбами, хочеться здивувати своєю красою не тільки Місто Лева, але й увесь світ. Ви ж дівчата, жінки, пані та панянки, красунечки – розумнички матимете таку дилему: у що вбратися, щоб сподобатись світові, “що бринить”?

Ця історія у багатьох починається зранку. Хтось біжить до школи, комусь потрібно поспішати в універ, деякі дівчата збираються на пробіжку чи у фітнес –центр, на йогу чи в басейн, жінки крокують на роботу чи ведуть своїх маленьких сонечок в дитсадок. Згодом – весь день у справах, бо ми із вами ділові люди, правда ж? Зовсім не маємо вільного часу, завжди кудись біжимо-поспішаємо-летимо!

Проте усім хочеться виглядати пречудово. Не залежно від того, чи ми за день користуємося трамваєм, чи добираємося на авто. Отже: ця рубрика допоможе вам завжди залишатися в тонусі, підкреслювати ваш особистий стиль та бути привабливою не тільки для своїх близьких, проте й – для цілого світу.

Інколи здається, що бути Жінкою – так просто, проте це зовсім хибне твердження. У Жінки є купа обов’язків, про які не варто й писати , бо кожна Леді знає про них сама. Проте одним із них є – гарно виглядати! Ясно, що не завжди ми маємо час, можливість і здоров”я на усі ці манікюри-педикюри, зачіски, модний одяг… А про фінансову точку зору – взагалі мовчу, бо грошей на покупки нам завжди мало. так як і одягу, та місця у шафах :). Правда ж, дівчатка?

Також читайте:   Футболки з принтом як спосіб самовираження

Проте один раз на тиждень можемо викроїти півгодинки-годинку особисто для себе.

Сьогодні ви одягнете нові туфлі, а завтра – підкорите світ.

Досить влучно каже про гарне ставлення до себе, як до жінки, Коко Шанель:

“Пощадіть себе заради самих себе. Щадіть свої вуха, пожалійте свої очі, пожалійте свої думки. Що ви чули такого після півночі, що ви вважали б цінніше власного сну? Це всього лише те, що ви так чи інакше чули, і до того ж разів сто … Особисто мене після дванадцяти годин взагалі нічого не цікавить”.

Може, йтимете вулицею і вас помітить якийсь режисер,а згодом зніме фільм з Вами у головній ролі ? Ніхто ж не застрахований від сюрпризів долі! Тому все у ваших руках, дівчатка. Читайте рубрику “Для дівчат” і відкривайте для себе нові цікаві ідеї для створення власного мікрокосмосу краси.

Щиро ваша, Анна.

Автор статті: Anna Folk.



Також раджу прочитати:

коментарів - 6 може ще щось напишете?

  1. Архіваріус 06.11.2013 пише:

    Бачу коло дописувачів на блозі починає розширюватися. Тепер можливо і моя ддружина почне цікавится блогом. А то Ворбус пише лише про транспорт, манрівки, футбол та ще про 1715, а такі теми мою дружину зовсім не цікавлять.
    Вдалого Вам старту, Anna Folk!
    🙂

  2. VIK 06.11.2013 пише:

    Моє питання в “Запитай у Воробуса” – визвало би фурор )))
    +1 панянка вже розкрилася…цікаво взнати решта 9 😀 😀 😀

  3. Vorobus 06.11.2013 пише:

    VIK, :rolleyes: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

  4. Vorobus 06.11.2013 пише:

    Anna Folk пише:

    Велике спасибі, постараюся Вас не підвести:) ;)

    😳 😳 😳 😳 дівчатам завжди раді, тим більше таким симпатичним 😳 8)

  5. Anna Folk 06.11.2013 пише:

    Велике спасибі, постараюся Вас не підвести:) 😉

  6. Anna Folk 06.11.2013 пише:

    🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*