Musthave – коктейльна сукня - Блог про Львів

Musthave – коктейльна сукня

Мастхев

Коктейльні сукні завжди вважалися частиною дресс-коду на вечірках. Сьогодні це – невід”ємна частина будь якого світського заходу, не залежно від того, чи це – лютий із його морозами, чи липень із спекою плюс тридцять п’ять.

Отже, якщо ви зібралися на світську тусівку, не забудьте про деякі правила та маст-хев вбрання.

Прикладом людини, яка часто відвідує такого роду заходи є телеведуча Катя Осадча, а також дизайнерка Ольга Навроцька. Ясно, що ікон стилю в Україні та за її межами є безліч, проте чомусь на думку спали саме ці дві жінки. Вони досить часті гості на різного виду світських забавах, Катя полюбляє капелюшки,а її колежанка – Оля дуже любить створювати,а отже і носити квіткові принти.

Ольга Навроцька - дизайнер

Отже, що ж у моді не тільки цієї осені, проте – цілий рік? Можна сказати – це класика світських parties: коктейльна сукня різних відтінків. Приміром, вона може бути чорна, біла, сіра, барвиста, різнокольорова, з прінтами та навіть зображенням картин Да Вінчі – увесь цей арсенал дівочого вбрання можна помітити на досконалих фігурах Світських левиць.

До речі, мене завжди цікавило, чому жінок, які часто бувають на такого виду заходах саме так і називають. Можна ж назвати світські тусовщиці. А ні, левиці… Цікаво, гриви їм мало, чи то вони такі вже горді, як ті цариці тварин? Пропустимо цю пікантну деталь 😉

Також читайте:   Пальто в клітинку, або як собі повернути себе. Частина друга

Отже, якщо Вам даватимуть кіно премію “Оскар”, you must have вбрати також і туфлі на підборах або босоніжки. Про Оскара, я звісно ж, жартую… Хоча, дівчатка, хто його знає? 8)

Взуття повинне пасувати сукні, наприклад, якщо вона чорна – можете обрати білі босоніжки і з білими аксесуарами, до зеленої підійдуть бузкові (як зараз модно) туфельки, відповідно – такого ж кольору біжутерія, сумочка або дамські рукавички, годинник чи може шалик? Вирішувати Вам.

Щодо мейку – обмежень немає, часто жінки використовують стрілки на повіках, помада ж тоді може пасувати до кольору сумочки. У всьому треба знайти золоту серединку і ні в якому випадку – не переборщити.

Якщо ж у вас є якісь питання, чи пасує той чи інший аксесуар, сумочка, біжутерія до сукні, джинсів, костюму, спіднички чи до вашого кольору очей, можете запитати в мене. Відповім, пораджу, запропоную альтернативу. Бо такі вже ми, жінки, навіть у холодний час та буремний для України період просто зобов’язані виглядати чарівно!

Автор статті: Anna Folk.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*