Психологи визначили, про що говорить колір помади - Блог про Львів

Психологи визначили, про що говорить колір помади

Рожева помада

Дівчата, як часто ви задумувалися над тим, який make-up сьогодні зробити? Чомусь завжди є дилема: якщо маєш час – то мейк робиться довго, проте якісно, а коли часу – катма, і йде відлік на секунди – маєте вибір: або не фарбуватися зовсім і зробити це згодом на роботі, в машині чи деінде, а чи може трішки підкорегувати свою зовнішність за допомогою макіяжу.

Власне, для любителів “екстриму” – швидкого make-up`у рекомендую зарання продумати вид макіяжу, який вам вдається швидко і бездоганно, а головне – за лічені хвилини. Чи то будуть підмальовані кінчики вій, чи зробите стрілки а-ля “Клеопатра”, а чи може підведете чорним олівцем очі – і все готово! Для такого мейк`у – особливо зранку, багато не потрібно: головне… “А що ж головне? ” – спитаєте ви.

Думаю, це – правильно підібрана помада. Якщо не маєте вдосталь вільного часу зробити яскравими очі, завжди під рукою опиниться помада чи блиск, яка підкреслить губки та зробить вас неперевершеною. Отже, який колір сьогодні оберете ви?

Якщо Вам до вподоби рожевий – готуйтесь: зараз розповім про ваші можливі захоплення. Адже психологи виявили: якщо жінка користується саме таким кольором – отже вона у очах чоловіка прагне виглядати беззахисною,ба,навіть наївною. Цей колір свідчить ще й про те, що жінка має талант завойовувати прихильність чоловіків.

Червоний – це колір вогню, сили та пристрасті, таким кольором леді привертає увагу або просто сміється над сильною половиною людства. З цією жінкою звичайно ж, не буде часу сумувати. Червоний колір, як правило, є завершальним штрихом у образі а-ля Мерилін Монро. Власне, ця легендарна жінка не завжди використовувала таку барву, часто вживаючи бордову та яскраво-рожеву помаду, проте чомусь маємо саме таку асоціацію із відтінком помади.

Також читайте:   Жіночий футбол окриляє

Мерилін Монро

Для володарки помаранчевого кольору губ хочу зазначити, що ця барва означає блаженство і тепло, така помада зробить вас бажаною і сексуальною – власне, так думають психологи.

Темна помада свідчить про бажання виділятися в натовпі, часто нею жінка показує свою можливість бути агресивною.

Прозорий блиск додасть вам невидимого шарму. Якщо ви будете його використовувати, то доповнюватимете образ смоукі айс, а можливо просто – по звичці фарбуватимете ідеальні губки.

Ясно, що інформація, подана тут – не відображає рис характеру та звичок жінок, проте й не відкидає можливості, що такі паралелі реальні. Тому, чоловіки, придивіться до своїх жінок, а може колір помади вам щось підкаже?

Власне, роблячи опитування в соціальній мережі серед джентльменів, я наперед знала, яка відповідь прозвучить найбільшу кількість раз. Здивувалась ще й тому, що на запитання відповідали також і жінки, хоча питання було поставлене виключно чоловікам і звучало таким чином:

Хлопчики, скажіть: який колір помади ваших дівчат вам найбільше подобається?

Червона – 10%
Рожева – 10%
Помаранчева – 5%
Темна (бордова або фіолетова ) – 5%
Прозорий блиск – 10%
Навіщо помада, якщо я рано чи пізно її з”їм;) – 60%

Коментарі – зайві.

Отже, дівчатка! Чоловікам часто буває байдуже, який ви маєте мейк і чи взагалі ваше личко містить на собі косметику. Якщо вони звикли до вашого зовнішнього вигляду та просто – люблять вас, то ніякою помадою тієї любові не зітреш. Бережіть себе та любіть один одного!

Автор статті: Anna Folk.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*