Смокі-айс чи різнокольоровий мейк? - Блог про Львів

Смокі-айс чи різнокольоровий мейк?

Смокі-айс

Листопад осіннім листям розсипає сум та відчуття депресивності. Проте не зважаючи на це, дівчатам та жінкам просто обов’язково гарно виглядати. Отже, якщо ви думаєте зробити яскравий макіяж – мій вам респект, як то кажуть. Незалежно від тренду, він завжди має поширення.

Отже, для яскравого мейк-апу вам будуть потрібні кольорові тіні, олівець вашої улюбленої барви та туш – бажано нестандартна: чи то синя, чи блакитна, чи може зелена ? А фіолетову не пробували? Розбавите барвами світ навколо.

Отже, якщо ви нарешті відкинули в сторону чорну туш (себто поклали її десь далеко – в останню кишеню косметички), нафарбували очі, додали основу, пудру, консилери чи рум’яна (а модними зараз є яскраві кольори – від червоного до темно-рожевого та яскраво-рожевого) – можете сміливо виходити на вулиці Львова. Вас оцінять, зроблять комплімент за креативність та нададуть вашому шарму ще більш яскравих граней.

Якщо ж ви – бізнес леді, а виглядати яскраво хочеться, проте дрес-код не дозволяє виділяти свої риси обличчя різнобарвною косметикою – в пригоді стане макіяж Смокі айс.

Також читайте:   Яка користь pole dance для здоров’я?

На відео добре видно, як він виконаний. Отже, підводите вугільно-чорним олівцем верхнє та нижнє віко, додаєте темних тіней – хтось більше, хтось менше, завершуєте образ темною тушшю і (увага!) не виділяєте губи. Ваші вуста повинні мати лаконічно підкреслений вигляд: а отже додавайте на них трішки прозорого блиску, можливо, ледь рожевого, а отже – не яскравого, щоб не виглядати, як новорічна ялинка чи, ще гірше – як клоун розцяцькований.

Ваша мета – креативно підійти до макіяжу, бути яскравішою цих холодних та сірих осінніх днів. Проте, закликаю вас не користуватися накладними віями – вони псують ефект справжності. Якщо хтось дуже хоче збільшити свої вії до рівня віяла – спробуйте додати пучки накладних, вийде гарно! Не перегніть палицю у смоукі, бо будете схожими на привида чи просто “невиспану панду”. Жартую! Звісно ж, я впевнена, що багато жінок, які читають цю статтю зроблять приємний макіяж.

Гарного настрою та бути особливими й яскравими кожного сірого дня!

Автор статті: Anna Folk.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*