Як поводити себе на весіллі

Як поводити себе на весіллі

Продовжують надходити запитання у рубрику «Запитай у Воробуса».

Чергове запитання прийшло до нас від людини, яка себе називає – Омелян Косопизд.

Він, зокрема, запитує, цитую: «Скоро відвідаю одну дефіляду (весілля), а не знаю як себе поводити там, ти як досвідчений гультіпака порадь щось…».

Питання – цікаве, тому у сьогоднішній публікації Воробус спробує допомогти нашому читачеві.

Отже, розпочну із того, коли скажу що не такий вже і автор блогу гуляка. Щось вже навіть не пригадую коли востаннє був на весіллях. Але, тим не менше, поради можу дати.

Все залежить від того у ранзі кого ти йдеш на весілля. Що я маю на увазі? Можна йти просто гостем, а можна бути старостою чи тим же дружбою.

Якщо будеш останнім, то треба доглядати за дружкою, постійно її розважати і в жодному разі не водитися із пияцюрниками. А їх, до слова, на весіллях буває ой як багато.

Я не кажу що не треба взагалі не пиячити, просто треба мати міру. І якщо вже пити, то десь на третьому столі, а це вже далеко після опівночі.

Ще врахуй той факт, що тобі прийдеться викупляти молоду, а на брамі може бути дуже багато пияцюрників, які будуть казати слова типу що давай спробуй нашої горіляги, ти що не хлоп і так далі. На ці провокації піддаватися не треба.

Також читайте:   А чи знали ви, що поблизу Львова можна побачити ведмедів? Ні, це не жарт!

Тепер опишу ситуацію якщо ти йдеш у ранзі гостя.

Отже, не секрет що весілля – це свого роду розвага, тому можна як слід розважатися, попиячити, потанцювати й так далі. Ніхто цього не забороняє робити. Просто треба себе тримати в руках.

Гість в салаті

Скільки пам’ятаю бачив випадків як гості між собою билися, засипали в салатах і так далі. Це все наслідки алкоголізму.

Сподобалася мені фраза однієї знайомої яка казала, що спершу люди збираються, всі такі культурні, знайомляться, починають пиячити, а потім б’ються. Такого робити не можна. Ви ж прийшли привітати молоду пару, а не набити комусь морду.

Що ще? Можна зробити тій же молодій парі сюрприз у вигляді пісні чи танцю. Люблю я ініціативних людей, які приходять до музикантів, замовляють пісні й так далі.

Не люблю якщо чесно конкурсів, але то таке. Це все на любителя.

Танці. Як же без них? Кажуть що хлопець не є кавалером якщо не вміє танцювати. Якась доля правди в цих словах є. Тому, перед весіллям спробуй навчитися танцювати якщо до того не вмів.

Хай щастить…

P.S. Ага, забув сказати, що час від часу треба кричати молодій парі слова – «гірко». 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. russo turisto 30.11.2013 пише:

    А чего, свадьба для того и существует, чтобы хорошо выпить и закусить, ну а если кто-то тебе что-то хочеть сказать непочтительное , то можно и в харю дать.

  2. юн 30.11.2013 пише:

    а потім після весілля лягти і ригати на себе

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*