До 8 грудня в центрі Львова заборонений продаж алкогольних напоїв - Блог про Львів

До 8 грудня в центрі Львова заборонений продаж алкогольних напоїв

Вето на алкоголь

Політична ситуація в країні і на далі залишається напруженою. Люди на майданах стоять і їх вимога одна – відставка уряду та президента України.

З першим, до речі, вчора відбувся повний провал.

Верховна Рада голосувала за відставку уряду, але депутати так її і не підтримали. Треба було щоб було 226 голосів, а проголосувало «за» лише 186-ть.

Прикро, але нічого не поробиш. Більшість є більшість.

Тим не менше, майдани і на далі є, й вимоги як і залишаються – відставку керівників держави.

Але, сьогодні не про це. Вже декілька днів підряд ходять розмови, показують відео по телебаченню, що люди на майданах ходять п’яними. Так це чи ні, відомо лише очевидцям цих подій, але факт залишається фактом.

Алкоголь – це зло і з ним треба боротися.

Чому інколи в центрі можна побачити людей у стані алкогольного сп’яніння? А все просто, на вулиці холодно, стояти треба довго, й чимось треба зігріватися.

Інша справа, що розуму в них нема, бо можна було би піти кави попити чи того ж чаю і ніяк не горілку, пиво й так далі.

Я взагалі не знаю як при такому морозі можна пити ще й пиво. Але, це проблеми людей в які Воробус старається не втручатися.

Також читайте:   Як підготуватися до Дня Валентина

Подобається мені як на це все відреагувала наша Львівська міська рада. Виконавчий комітет, зокрема, у вівторок прийняв рішення заборонити продаж алкогольних напоїв у центрі міста в період до 8 грудня включно.

Чи правильно це зробили? Авжеж правильно, коли алкоголю не буде де купити, то і пити не захочеться або ж йти де дідько каже надобраніч.

Заборона стосується великої території, а обмежена вона вулицями: Франка, Підвальною, Торговою, проспектом Чорновола, Зерновою, Куліша, Городоцькою, Огієнка, Листопадового Чину, Крушельницької, Словацького, Стефаника, Грушевського, Герцена.

Читав багато коментарів по цій темі. Так от, людей цікавить питання а які ж штрафи очікують на власників торгових точок якщо ті надумають таки продати алкоголь молоді чи тим же старшим людям?

А штрафів як таких виявляється й нема. Просто міська рада сподівається на сумлінність підприємців, які також бажають бачити Україну в ЄС і не бажають щоб люди приходили на майдан у стані алкогольного сп’яніння.

Думка Воробуса. Що тут сказати, рішення то хороше, але, як на мене, людина, яка захоче напитися вона це зробить на Топольній й згодом приїде у центр міста. Це вже все залетить від свідомості людей.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Слава Україні!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*