Голодний край чи черговий рагулізм? - Блог про Львів

Голодний край чи черговий рагулізм?

Голодний край

Чесно скажу, довго думав чи цю публікацію друкувати на загал чи ні, але таки набридло і вирішив її запостити.

От дивуюся людям, ми от хочемо щоб все було добре, бути щасливими, жити по-європейськи, але не думаємо що треба починати жити по-новому саме із себе.

Що я маю на увазі? Деякі речі по відношенню до людей мене часто дивують.

«Голодний край» – саме так Воробус називає людей, які їдять де лише попало. Зайдеш у маршрутне таксі – їдять, в кінотеатр – їдять, в театр – їдять, в цирк – їдять, в парк – їдять, на футбол – їдять, в сад – їдять. Та що ж це таке з цим людьми?

Невже настали важкі часи і люди голодають? Як на мене, причиною цього всього є наш менталітет. Людина, яка себе хоч трохи поважає не буде їсти де лише трапляється нагода.

Ну от, «живий» приклад. Ходив Воробус в цирк, сидимо дивимося виставу і починається об’їдання. Ну, розумію там дітки банан їдять, солодку вату, але ж дорослі? Кілька рядів нижче від нас сиділа сім’я, тричі до антракту вони ходили за булочками, потім ще мінералку пили всі підряд, хот-доги пішли в рух…

Ну, аж противно дивитися. Так для того і є антракт щоб можна було піти в той же буфет попити кави, чаю. Чи просто там не дозволять їсти своє? Знову ж таки халява.

Скільки там вже ця вистава триває? Пів дня? Примітивно так що просто жодної критики не витримує. Само собою ніхто не думає про елементарні правила гігієни, що поручні можуть мати мікроби й так далі.

Також читайте:   Переваги військового одягу

Знаю, люди можуть мені зараз сказати що Воробус – зануда, став занадто правильним і так далі.

Та ніякий я не правильний, просто ж має бути якась повага до інших людей.

Заходиш у маршрутку – те саме. Сидять студенти, хот-дог їдять. За гігієну мовчу, але ж якщо маршрутка раптом загальмує і цей шматок хот-дога потрапить іншому пасажиру на одяг? Що тоді?

Ще от зауважив цікаву деталь є люди, які тупо купляють в магазині продукти, додому не йдуть, а їдять все на вулиці. Для чого вони це роблять я хз, але факт залишається фактом.

Чи їм хтось все забирає в хаті? Можливий і такий варіант.

Ага, і насамкінець, додам сюди тему весіль і днів народжень. Так от, там також трапляються кумедні випадки. Гості приходять не привітати із святом, а щоб все з’їсти з кістками. Те, що стоїть мала порція салату не означає, що треба його весь собі висипати та з’їсти.

Інші ж люди теж є. Мені реально, дивлячись на це все, стає шкода людей. Я просто їм кажу – «смачного».

Замість того щоб сидіти в інеті дурня валяти, можна просто навчитися готувати, нормально харчуватися і не виглядати смішним перед іншими людьми.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. Омелян Косопизд 30.12.2013 пише:

    Так і живемо пожерли-поспали :rolleyes:

  2. vrubli 31.12.2013 пише:

    Воробусе, дуже влучно зауважив!
    Просто біда якась з тією їдою!
    Ну куди ще не йде кінотеатр як всі там жують поп-корн, але часто прийдеш в театр, а вони і там напихаються!
    Наче та вистава так довго триває! І то ще й так голосно плямкають, що заважають іншим! Жахіття!
    Людям елементарно бракує виховання і знань правил етикету, бо так поводитись НЕ МОЖНА!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*