Мода на на чорне крокує у Новий рік - Блог про Львів

Мода на на чорне крокує у Новий рік

Модний look на Новий рік

Новий рік вже на порозі. “Як його зустрінеш – так і проведеш” – кажуть мудрі. Та чи так воно? Можемо перевірити на практиці. Якщо вбратися у щось вишукане, елегантне, дуже приємне для ока – то і рік буде “приємним на дотик”.

Отже, у 2014-тий рік впевненою ходою крокує класичний стиль. Якщо ви надумали одягнути сукню – моя вам порада: оберіть щось дуже просте та елегантне, інтелігентне.

Це може бути якийсь карнавальний костюм, туніка із блискітками, яку доповнюють легінси. Позаяк можете прикрасити Новий рік своєю присутністю, обравши жіночний стиль.

Власне, Little Black Dress класичного строю. Може бути доповнене чорними або кольоровими колготками тілесного, чорного або яскравого кольорів.

На ваші ніжки можете вбрати, як принцеса – кришталеві туфельки на підборах. Це можуть бути високі – якщо ви вдома і вам легко пересуватись та маленькі підбори – якщо ви завітали в гості і приймаєте участь в конкурсах.

Також читайте:   Натуральні інгредієнти в косметиці для волосся: користь та ефективність

Ще одна суттєва деталь: якщо компанія весела і захочете пограти в “Твіcтер”, коротка сукня одразу відміняється. Самі розумієте, чому;)

Твістер

Аксесуари можуть бути золоті або срібні, можливо вам захочеться одягнути намисто із перлинок. Знову ж таки, до елегантної сукні пасує мінімалізм. Адже жінка, що навішує на себе по три ланцюжка – аж у неї голова від “грузу” опускається – така жінка автоматично сприймається як “циганка”.

Звісно, якщо ви будете використовувати бенгальські вогні чи дивитися на феєрверк – для завершення образу беріть окуляри. Я жартую, звичайно ж. Хто вночі в окулярах ходить? 😛

Маю надію, цей стиль припаде вам до вподоби і на Новорічну ніч виглядатимете неперевершено.

Гарних та веселих Вам свят!

Автор статті: Anna Folk.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*