Мода на прикраси – завжди актуально - Блог про Львів

Мода на прикраси – завжди актуально

Прикраси на шию

Передсвятковий настрій пробивається крізь шибки львівських будівель і летить-вирує. Усім вже хочеться поскорше запалити новорічну ялинку, дехто ще не відійшов від цукерок та мандаринок, що отримали на Миколая, хтось святкує завершення сесії, у когось – корпоратив.

А дехто збирається із думками: які подарунки придбати. Отже, моя стаття скоріше стосується чоловіків, аніж жінок, бо саме їм хочу розповісти, яку біжутерію варто придбати, аби ваша обраниця світилася від щастя.

Звісно, золоті прикраси, срібло та платина будуть актуальними, модними, дорогими завжди, отже що б ви не подарували – усе сприйметься на “ура”. Тому про ці дарунки не писатиму. Скоріше про біжутерію, яку модниці-жіночки часто одягають у свої вушка, носять на зап’ястках та пальчиках.

Мова йтиме про прикраси на шию: себто намисто та ланцюжки. Якщо маєте різні види комірів – різні види суконь – треба правильно підбирати.

Як носити прикраси

Коли маємо сукню із відкритим декольте – можемо використати намисто продовгуватої структури, це візуально відкриє Вас (приклад 1).

Якщо маєте бажання одягнути галантну класичну сукню без вирізів – можете використати комірець із біжутерії, виглядатиме строго, проте практично (варіант 2).

Також читайте:   Що подарувати хлопцеві на День Валентина: топ-3 найкращих подарунків

Третій приклад демонструє, як можна прикрасити приємну блузку класичного крою, адже дорога біжутерія дивиться дуже елегантно і на простому Little Black Dress.

На четвертому прикладі видно, як носити класичні піджаки чи сукні – можна використовувати намисто із перлів овальної структури – свіжо, вишукано.

Літні коктейльні сукні без рукавів мають властивість підкреслювати форми, тому для цього типу підійде прикраса підвисного типу із великою кількістю фіоритур (п’ятий приклад).

Довгі коралі, що мають багато витків пасуватимуть до класичної сукні (номер шість).

Якщо ваша обраниця часто вбирає сукні чи кофтини із комірцем відкритого типу – можете подарувати лаконічний мінімалістичний ланцюжок (як на сьомому прикладі).

Восьмий номер по типу називається “Черепашка”, адже кольє такого плану й справді нагадує цю тваринку.

Останній приклад для світського рауту, адже можете обрати сукню класичного строю, доповнювати її буде виграшне кольє якщо не з діамантів, то із штучного каміння, чи камінців Сваровскі.

Зовсім не важливо, що ви даруєте на свята дорогим людям, бо головне – увага і прихильність, адже робити подарунки потрібно із любов’ю.

Автор статті: Anna Folk.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*