Студія Краси Іванни Пиріг – модний вибір львів’ян - Блог про Львів

Студія Краси Іванни Пиріг – модний вибір львів’ян

Студія Краси Іванни Пиріг

Любі мої жінки та дівчатка! Зовсім нещодавно на блозі “Воробус” велася мова про модні тенденції, які побутують у фешн-індустрії. Але одна справа – говорити, а інша – бачити все на власні очі.

Мені сьогодні пощастило навідатися на манікюр до Студії Краси Іванни Пиріг. Саме тут проводяться курси манікюру та макіяжу, а також курси перукарів високого рівня.

Все виконується професійно, якісно, із креативом та хорошим настроєм! Основним завданням Студії є навчання майбутніх майстрів на курсах, завдяки чому вони згодом можуть оволодіти перукарською, візажною та іншими видами майстерностей.

Плеяда учнів Іванни Пиріг отримують нагороди та гран–прі на різноманітних конкурсах, тому ми ще раз пересвідчуємося у добрій підготовці кадрів.

Власне, приємно та цікаво було поспілкуватися із самою пані Іванною. Варто додати, що вона є директором та натхненником Студії краси, Золотим призером Чемпіонату Заходу у номінації “Дизайн гель-лаками” (2013), Срібним призером Чемпіонату Заходу у номінаціях “Салонний жіночий манікюр” і “Декорування та нарощування вій”. Говорити про нагороди можна ще довго, бо їх – дуже багато! Проте повернімося до модних тенденій.

Також читайте:   Гель-лак: що потрібно знати

Я поставила Іванні Пиріг декілька запитань, на які вона із задоволенням відповіла.

– Пані Іванно, який манікюр зараз у тренді? Якому його виду надають перевагу модниці?

– Сучасні покази Fashion Week великого значення тепер надають не тільки вбранню, макіяжу та аксесуарам, проте й манікюру зокрема. Зараз у фаворі – нові лаки, які завдяки окремим компонентам тримаються досить довго. Пикметно, що моделі на фешн-показах мають короткі нігті. У тренді – гель лаки, а також різнокольоровий манікюр. Часто клієнти просять зробити манікюр по фен-шуй, адже він за міркуваннями східних культур приносить щастя.

– Досить цікаво. Поділіться, будь ласка, Вашими рефлексіями щодо модного макіяжу.

– Макіяж повинен підкреслювати вроду жінки. Отже, на показах часто використовується смокі-айс, на противагу цьому для наречених підходить мейк у ніжних, пастельних тонах. Все робиться із урахуванням індивідуальності кожної жінки.

(продовження у наступній статті).

Автор статті: Anna Folk.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*