Святкування семиріччя центру краси Іванни Пиріг (продовження)

Семиріччя центру краси Іванни Пиріг

Музиканти у ресторані виявилися хорошими, адже виступав ансамбль “Гетьман”. Приємну атмосферу доповнювали різноманітні конкурси.

Подарунки сипалися на пані Іванну звідусіль. Одним із найприємнішим був, звісно від колег. Презентували подарували величезну картину зі спільними фото та красивий букет троянд. Цікавинками були конкурси, придумані ведучою свята. Згодом київські гості вручали пані Іванці нагороду за її здобутки. Усі присутні веселилися і танцювали під запальну музику.

Я запитала у гостей – що їм найбільше до вподоби? Коментар отримала від стиліста-перукаря Ігора Вільного:

– Поділися, будь ласка, своїми враженнями про сьогоднішній вечір та тим, що тобі подобається у Центрі Краси Іванни Пиріг.

– Як стиліст скажу, що я захоплююся генієм Іванки Пиріг! Дійшов висновку, що у шоу-бізнесі чи просто в бізнесі, є генії, а дивно, що про них мало говорять! Тому закликаю всіх частіше цікавитися такими людьми. Враження від свята – красивий фуршет, красиві люди, зачіски, приємна атмосфера. Люди спілкуються, йдуть на контакт. Я бажаю, щоб у Іванки Пиріг наступного року було 100 чоловік, щоб вона змогла собі це дозволити, тому що вона особлива.

– Дай Боже. Крім того, що ти стиліст, ти також маєш своє шоу на ТБ. Думаю, читачів блогу “Воробус” зацікавить твоя творча діяльність.

– Моя передача носить назву “Вільний Фешн, вільніше не буває”, ми запрошуємо особливих людей і допомагаємо людям, які роблять щось особливе, людям, які варті багато чого в житті, проте про них мало хто знає. Ми допомагаємо таким чином, щоб цю людину почули та зрозуміли її. До мене приїжджали Монро, топові українські моделі-чоловіки, Ліля Кіш. Руслана, Світлана Вольнова.

– Що побажаєш Іванні Пиріг? Можливо, процвітання, чи творчого натхнення?

– Бажаю особливого 2014 року. Вона, як геній – реалізована, кохана і щось бажати таким людям – важко, тому що Іванна у житті досягла на рівень вище від мене. Побажаю залишатися собою і дарувати те, чого вона хоче найбільше.

Також читайте:   Переваги голлівудського нарощування волосся

Наступний коментар від Наталі Стефанів:

– Вечір гарний, багато чого для нас є несподіванкою, тому що, чесно кажучи, Іванка така з однієї сторони, проста і відверта людина, а з іншої – багата сюрпризами та несподіванками. Ми знали, що цей вечір – наше свято, проте не знали деталей. Наприклад, тренер із Тячева вийшла на імпровізовану сцену і заплакала від щастя, адже ніхто не був попереджений і кожний чув про себе аж приємні слова. Іванка ж уміє тримати інтригу.

– Цікаво, чим зумовлений дрес-код у стилі ретро, тому що наскільки мені відомо, пані Іванна креативна, і придумала усе не просто так.

– Нам сподобалась, тому що рідко Ви матимете можливість вбратися саме так. В нас час життя дуже насичене і ми кудись біжимо. Жінки зараз ходять в джинсах,проте на цю вечірку багато хто замовляв сукню.І ми направду відчули себе красивими та бажаними. Ретро-сукня – це проблема, адже її не так вже й просто знайти, тому її одягнути – дуже приємно. А стиль, мабуть пов’язаний із улюбленою зачіскою Іванни, адже їй до вподоби “ретро-хвилі”.

– Що зичитимете Іванці?

– Знаєте, я їй не бажаю, я, власне, впевнена в тому, що Іванка буде рости. Вона – дуже смілива, зараз бути жінкою із багатодітної сім’ї, яка досягла так багато – просто нереально. В Іванни ж не було батька – олігарха, тому це, фактично, людина, яка знайшла у собі силу братися за таку шляхетну справу. Причому вона робить багато кроків вперед і не має страху. Людина крокує по життю із посмішкою, а це – просто фантастика!

Побажаємо Іванні та її центру краси впевнено крокувати до нових висот та примножувати красу, бо краса – це один із найприємніших моментів нашого життя.

Автор статті: Anna Folk.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*