Святкування семиріччя центру краси Іванни Пиріг - Блог про Львів

Святкування семиріччя центру краси Іванни Пиріг

Центр Краси Іванни Пиріг

Краса, як то кажуть – врятує світ. А якщо до появи цієї краси причетні ще стилісти, візажисти, майстри манікюру та інші приємні люди – і поготів.

6 грудня у ресторані готелю “Гетьман” проводилося семиріччя студії краси Іванни Пиріг. Красиво прикрашений зал та яскраві особистості, що його наповнювали – ще раз підкреслювали думку про те, що вроди і шарму забагато не буває!

Вечірка-корпоратив за ідеєю пані Іванни мала тематичну основу: адже всі повинні були вбратися у стилі ретро. Головними дрес-кодовими кольорами були чорний та червоний. Різноманіття зачісок та макіяжів, прекрасних суконь різних пошивів, вишуканість та грація – усе було присутнє на святкуванні. Сама “героїня дня” – себто власниця Центру – Іванка Пиріг виглядала просто прекрасно!

Довгу чорну сукня у стилі ретро доповнювало біле манто у стилі Мерилін Монро. Майстри студії також мали неперевершений вигляд, різноманіття суконь та зачісок із макіяжами вражало!

Також читайте:   Модні пальто від VALENTIR

Отже, розпочала дійство святкова вечеря. Гості наперебій вітали Іванну та майстрів із семиріччям. На шикарних столах було безліч смачної їжі та напоїв. Чого тут тільки не було – усе смачне та приготоване із любов’ю.

На Імпровізовану сцену вийшли всі ті, завдяки яким яким Центр Краси Іванни Пиріг функціонує із таким величезним успіхом:

Вікторія Кухар – молода мама, представник навчального центру в м.Тячів, адміністратор – Наталія Збаразька, Мар’яна Юдіна – викладач по макіяжу, міс-енерджайзер – викладач по манікюру та педикюру – Катерина Леньо, Олеся Воробей – майстер по манікюру та педикюру, перукар – стиліст Інна Бессараб, лікар-косметолог Тетяна Почтова, масажист Соломія Галань.

Власне, усі зацікавилися річницею, адже цифра сім направду є досить містичною. Про що й повідомила Іванка Пиріг.

До привітань приєдналося також і радіо Люкс-Fm, що приємно вразило всіх присутніх на цьому дійстві.

(продовження у наступній статті).

Автор статті: Anna Folk.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 09.12.2013 пише:

    може відкриєте вже нарешрі рубрику присвячену центру краси Іванни Пиріг?

  2. Anna Folk 09.12.2013 пише:

    ні:) Просто хороший заклад) Буду скоро знову про музику писати, хіба напишіть,що Вас цікавить – то може й зацікавлюсь тією темою. 😳

  3. Джеймс 10.12.2013 пише:

    Anna Folk пише:
    ні:)хіба напишіть,що Вас цікавить – то може й зацікавлюсь тією темою. :oops:

    Деривативи

  4. Архіваріус 10.12.2013 пише:

    Відносно краси існують різні пояснення та коментарі. Моя бабця, наприклад, любила казати, що краса на тарелі не крається. Що вже говорити про порятунок світу. 🙂

  5. Anna Folk 11.12.2013 пише:

    Деривативи

    А ці договори ваші із теми музики?
    😆
    Архіваріусе, Ваша бабуся – була мудра жінка!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*