Вступили в силу нові штрафи за водіння в нетверезому стані

Ось такі наслідки

Життя триває, а з ним і з’являються все нові та нові публікації на нашому з вами ресурсі.

Багато хто з людей має своє авто, можуть ним похизуватися, виїхати собі коли хочеш, не треба ніде зупинятися, пхатися у салоні й так далі. Але, знову ж таки, і багато хто з нас не має авто.

Тому, треба один одного поважати, особливо це стосується власників автівок. От йдеш на роботу чи просто гуляєш, хочеш перейти дорогу, знаходиш пішохідний перехід, а воно не зупиниться хоч би що. І ще наглота сигналить.

Але, за то коли зіб’є, то починаються розмови що винен пішохід і так далі.

Був би Воробус інспектором ДАІ штрафував би всіх підряд за подібні дії, особливо за неповагу до пішоходів.

Сьогодні зранку ЗМІ облетіла досить таки цікава новина. Справа у тому, що від 14 грудня 2013 року вступили в силу нові штрафи за водіння в нетверезому стані.

Якщо ще донедавна за подібний вчинок людина мала заплатити від 2550 до 3400 грн., то зараз розміри штрафів зросли.

Тепер, якщо тебе впіймають у нетверезому стані за кермом прийдеться викласти із власного гаманця від 3400 гривень до 5950 гривень. Все залежить від вчинку водія і коли саме це відбулося.

Чи правильно зробила Верховна Рада що збільшила штрафи? Звичайно що правильно, якщо зробити такими великими штрафи, то і люди будуть боятися вчинювати ганебні дії. Адже, не секрет що багато ДТП відбувається саме тому, що люди їздять у нетверезому стані.

Також читайте:   Mercedes-Benz E-Class

Якщо ж ви відмовляєтеся платити штраф, який зараз встановлено, то нас вас може очікувати інше покарання, а це позбавлення права водіння автівкою від 1 до 2 років або ж тюремне ув’язнення строком на 10 днів.

Сьогодні говорив на цю тему із досвідченим водієм, то він мені нагадав як ще за царя Гороха штрафи були в розмірі ста гривень. Не дивно, що водіям було пішоходів далеко по… і вони собі їздили як хотіли.

Вчора був цілу ніч на весіллі, а вже зранку сідає за кермо автомобіля і їде собі.

Щодо пішоходів, то також би запровадили великі штрафи за переходження дороги у невизначених для цього місцях. Тут також деколи їдеш на авто, а воно вибігає посередині дороги і лише вибачається. А наслідки можуть бути плачевними для всіх учасників руху.

Якби там не було, Воробус збільшення штрафів ухвалює і насамкінець, звертаюся до всіх учасників руху.

Поважайте один одного, не їздіть п’яними за кермом і все буде добре. Та і ходити п’яним теж не треба. Алкоголь – це зло.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*