Чому дівчата фотографують себе в туалеті - Блог про Львів

Чому дівчата фотографують себе в туалеті

Чому дівчата фотографують себе в туалеті

І знову байки від людини з іменем Косопизд на блозі Воробуса. Хоча, це ще як сказати байки, бо те про що сьогодні напише Омелько дійсно є правдою.

Отже, на мить Воробус знову віддає блог в чужі руки. Тому, читаємо, критикуємо або хвалімо….

Давненько я не з’являвся на блозі Воробуса зі своїми байками, бо, як відомо, ситуація в Україні дуже напружена і тому я вирішив не писати кумедних байок адже людям не до сміху зараз, коли вирішується доля України!!!

І ось, коли ситуація трохи стабілізувалася – продовжимо…

Хотів би я сьогодні написати про нашу найчарівнішу половину людства , якось одним холодним вечерком я переглядав кінофільм, але він виявився трохи нуднуватим і Косопизд вирішив заглянути в одну з соціальних мереж .

Що я там побачив, мене вразило наші чарівні дівчата піддалися закордонній моді фотографувати себе кохану на “Iphone”. Все було б добре якби не одне але, дівчата, якщо ви вже позуєте в туалеті то зробіть так , щоб унітаз не потрапляв в кадр, я розумію, що зараз “Iphone” вартують дуже дорого , але я вас прошу не робити таку фотку на телефон “Samsung” з камерою на 1,3 мега пікселя, бо з боку це якось убого виглядає.

Також читайте:   Мотузковий парк у Львові

Щоб така фотографія вийшла ефектною треба мати відповідне тіло , то ж любі мої не лінуйтесь займайтесь собою: бігайте , качайте прес, робіть фізкультурні вправи. А якщо є гроші йдіть в зал там накачаний атлет-інструктор зробить з вас “Багиню”. І ще одне не ведіться на “качині губки” і “ванільні пабліки” де ви читаєте статуси всіляких “лже поетів”.

Кидаючи собі це на стіну ви ризикуєте заробити собі статус “ТП”, вибачайте за грубість не стримався .Моя Вам порада : займайтеся спортом , читайте книги, старайтеся споживати здорову їжу і мисліть позитивно , і тоді ви замітите як все навкруги зміниться позитивно у вашу сторону.

P.S. Щоб ніхто не казав , що Омелько критикує дівчат , скажу що хлопці не відстають від них . Мужики, ну навіщо вам ті “Пацанячі цитатники?” Ви що хочете “Тітушками” стати , що за “Братва поможет” ” Братуха” це що ж 90- повернулись ? Ви уподобляєтесь до “гопоти ” яка “лузгає семки” і п’є “пивас”. Моя вам порада не показуйте з себе “бруталів” , будьте тими якими ви є і тоді у вас все буде добре.

Дякую за увагу О. Косопизд.

Найближчим часом очікуйте продовження байки про «Загадкову історію Омеляна Косопизда».

Автор статті: Омелян Косопизд.



Також раджу прочитати:

коментарів - 5 може ще щось напишете?

  1. YurOK 30.01.2014 пише:

    Статтю назвав “Чому дівчата фотографують себе в туалеті” а чому я так зі статті і не зрозумів 🙁

  2. russo turisto 30.01.2014 пише:

    YurOK пише:
    Статтю назвав “Чому дівчата фотографують себе в туалеті” а чому я так зі статті і не зрозумів :(

    Так понятно, почему ничего не понял. Писал то убогий человек. 🙂

  3. Akceptor 02.02.2014 пише:

    Все понятно: у туалеті є велике дзеркало.
    Вдома воно теж може бути, але вдома не завжди дівчата при параді, а от у всяких нічних клюбах і намальована і вівбирана. А тут і зеркало в туалеті. очевидно ж

  4. Ой 02.02.2014 пише:

    Так чому вони там фоткаються? Чи статя про ТП чи про айФон?

  5. Stakeholder 02.02.2014 пише:

    Те хто де і як фоткається – то ше таке. От хто мене дійсно дивує, так це люди, які ставлять в своєму телефоні на десктоп фотку себе коханої(го). 😡

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*