Компанія “Wizz Air” вводить платну реєстрацію на свої рейси в аеропортах - Блог про Львів

Компанія “Wizz Air” вводить платну реєстрацію на свої рейси в аеропортах

Компанія

І хоч Воробус не так часто користується таким видом транспорту як літак, проте це не означає що за нього ми не можемо згадати на блозі.

Та щось мені так здається не лише автор блогу не літає на літаках. Таких людей багато, а все тому, що ціни на повітряний транспорт не відповідають рівню наших зарплат.

Якщо в середньому зарплата пересічного українця складає близько 2.5 тисяч гривень, то злітати в той же Київ через тиждень в економ-класі коштує близько 800 гривень. Тому і люди вибирають той же автобус, поїзд і так далі.

Є варіант ще користуватися такими дешевими авіалініями як Wizz Air, але є одна проблема. Вони в міста України не літають, а в міста світу літають лише у 9-ти напрямах.

Хоча, колись пригадую ще колега розповідав що ситуація була іншою. Тими же бюджетними авіалініями можна було залетіти і в Київ, і в Сімферополь, а також в інші міста нашої держави.

Якщо не помиляюся, в той же Сімферополь можна було залетіти за 150 гривень. Якщо б такі ціни зараз збереглися, щось мені так здається ніхто би потягами не їздив. Ну, вдумайтеся, залізницею їхати близько 24-х годин, а літаком біля години.

Але, часи змінилися, Wizz Air не витримав конкуренції і рейси в Україні всі як один відмінили.

Нещодавно в ЗМІ з’явилася інформація, що зміни на цю авіакомпанію чекають і стосуватися вони будуть переважно нас, пасажирів.

Також читайте:   Сім гривень, а змін фактично нема

Що саме буде?

З 26 лютого 2014 року компанія вводить безкоштовну реєстрацію на рейси в мережі інтернет. Тобто, відтепер не треба їхати в аеропорт щоб це зробити, а достатньо мати лише доступ до інтернету.

Зробити це можна за 30-ть днів до відправлення рейсу і за не пізніше ніж за три години до відправлення. Звісно, зрозуміло, що коли купляєш квиток швидше, то відповідно й дешевше вам обходиться поїздка.

“Ми закликаємо всіх наших пасажирів реєструватися на рейси через інтернет. Це дозволить заощадити кошти під час подорожі з нашою авіакомпанією. Реєстрація через інтернет вже стала досить поширеною практикою декількох європейських авіакомпаній”, – цитується в повідомленні генеральний директор авіакомпанії Акош Буш.

І його можна зрозуміти. Можливо саме таким чином можна буде знизити ціни на ті ж рейси. Хоча, це ще як сказати.

І ще додам, що приїхати в аеропорт із роздрукованим посадочним талоном треба буде не пізніше ніж за 40 хвилин до відправлення літака у подорож.

Якщо ж ви будете вибирати старий метод реєстрації в аеропорті, то прийдеться викласти із кишені додатково ще 115 гривень.

Хотілося би почути вашу думку, читачі блогу, щодо цього нововведення. Це піде нам на користь чи навпаки?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Natka 24.01.2014 пише:

    а я не шарю оцього приколу)) інтернет реєстрація вигідна тільки тоді, коли у тебе ручна поклажа і ти літаєш в межах євросоюзу і тобі не потрібно ставити щштамп в паспорті, якщо ж у тебе є багаж і ти летиш з України, то тобі все одно треба до стійки чекіну і пройти всі процедури.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*