Теніс. Australian Open: на черзі пора вирішальних поєдинків

Він повернувся

У зв’язку із останніми політичними подіями трохи забули ми і за інші новини, які відбуваються у світі. Але, це і не дивно, доля країни, все-таки, важливіша.

Адже не знати що буде завтра, що на нас чекатиме….

Тим не менше, із запізненням, але опишемо інші події.

Отже, традиційно після свят в Австралії проходить перший турнір так званого Великого Шолому. На нього з’їздяться відомі тенісисти й протягом двох тижнів визначають сильнішого.

На черзі настала пора вирішальних поєдинків і вже цього вікенду будуть названі імена переможців.

Розпочнемо свою розповідь із жіночих змагань. Так от, після того, як турнір залишили як перша так і друга ракетки світу: Серена Вільямс та Вікторія Азаренко, змагання дивитися стало ще цікавіше. Адже, не кожного дня фаворити «складають зброю» перед своїми опонентами.

Сьогодні вночі відбулися півфінальні поєдинки. Так от, і тут без сенсації не обійшлося.

Зокрема, 5-та сіяна польська спортсменка Радванська без боротьби програла 20-й сіяній словачці – Домініці Цибулковій (2-6, 1-6).

В іншому півфінальному поєдинку китайка На Лі була сильнішою за канадку Бушар (6-4,6-2). До слова, саме остання вибила із змагань гранда світового тенісу – Серену Вільямс.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Динамо грає в суху нічию з Манчестер Сіті

Щодо чоловічих змагань, то тут також цікаво і ще й як. Змагання припинив вічно сильний серб – Новак Джокович. Натомість дуже сильну гру демонструє на змаганнях швейцарець – Федерер.

У чвертьфіналі «Федя» у чотирьох сетах переміг британця – Енді Марея (3:6, 4:6, 7:6 (6), 3:6).

Ще в одному чвертьфінальному поєдинку перша ракетка світу Надаль не залишив шансів болгарину Дімітрову (3:6, 7:6 (3), 7:6 (7), 6:2).

І тепер півфінальні пари мають наступний вигляд:

Бердих – Ваврінка та Надаль – Федерер.

Можна не сумніватися ці поєдинки будуть дуже напруженими і можуть тривати довго. Федерер давно не вигравав у топ-тенісистів. Хоча, зараз заявляє що перебуває у дуже хорошій формі. Час покаже…

Щодо парних зустрічей, то у фіналах там зіграють між собою такі пари:

У жінок: Еррані/Вінчі Роберта – Макарова/Весніна. У чоловіків: Кубот/Ліндштет – Буторак/Клаасен.

Якщо все буде добре, то блог Воробуса обов’язково поділиться із нашими читачами своїми враженнями від цих поєдинків. Зокрема, чоловічий фінал має відбутися в неділю, 25 січня, саме на Тетянин день.

Так завжди не буде…..

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*