Твіттер як хороший засіб для читання новин

А ви маєте Твіттер?

Політична криза в нашій країні і на далі триває. Люди і на далі стоять на майдані, політики між собою намагаються домовитися, депутати збираються у Верховній Раді, але нам від того не легше.

Українці давно хочуть жити у вільній країні, жити по європейським стандартам і мати впевненість у майбутньому. Поки що цього явно нема.

І якщо на вулицях Києва протистояння на кілька днів припинилося, то в інтернеті та на телебаченні новини з’являються ледь не кожної хвилини. А тут стає дуже цікаво. Скільки ходило розмов, що одним телеканалам вірити можна, іншим навпаки.

З інтернет-сайтами те саме. Тому, Воробус довго не думаючи почав «юзати» таку соціальну мережу як – «твіттер».

Пам’ятаю зареєструвався там ще років так три назад, але заходив туди не часто.

Чому? Напевно тому що було скучно. А зараз, коли політичні події б’ють всі рекорди в новинах, то можна спокійно підписатися на групи чи на конкретного політика чи громадського діяча і читати від нього новини.

Тому, у сьогоднішній публікації розповім про ще одну соціальну мережу, таку як «твіттер», а саме як вона працює.

Ця соціальна мережа була розроблена ще в далекому 2006 році Деком Дорсі. Тоді, нею користувалося мало людей, але з часом люди масово «підсіли» на неї і на 2011 рік чисельність її користувачів складала близько 200 мільйонів.

Також читайте:   Фейк на фейку гуляє в інтернеті

Зараз, мабуть, ця цифра ще більша.

Колись собі задавав питання, от люди мають інтернет, а де вони всі сидять? Так от, відповідаю, в «твіттері». Кого там лише не можна побачити: і відомих наших політиків, і спортсменів цілого світу, співаків тощо.

Зареєструватися в цій соціальній мережі просто, так як і на інших сайтах. Логінишся…

Особливістю «твіттера» є те, що писати тут можна лише короткі повідомлення, довжиною до 140 символів.

Зліва вверху є меню, де сам «твіттер» підкидує вам цікавих людей на яких можна підписатися. Також відображається список ваших дописів, на кого ви підписані і хто підписаний на вас.

Особливістю «твіттера» є те, що повідомлення бажано писати використовуючи решітку. Це робиться для того, щоб згодом легко було знайти дописи по тій чи іншій темі.

Щодо приватних повідомлень, то їх писати можна лише тоді, якщо ти підписаний на людину, а людина підписана на тебе.

І ще пару цікавинок. За допомогою «твіттера» багато людей змогло дізнатися про події у світі, а це арешти, аварії, таємничі засідання тощо.

Насамкінець, пропоную переглянути цікаві відео про те, як правильно користуватися соціальною мережею, яка має назву – «твіттер»:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. russo turisto 29.01.2014 пише:

    Тебе бы просто шляться по кабакам да разным твиттерам. Делом лучше займись. 🙂

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*