Життя в кредит - Блог про Львів

Життя в кредит

Життя в кредит

Говорить і не показує Воробус. Щось вчора сидів ввечері, думав про що б то написати черговий пост і надумав. Називатися він буде просто – «Життя в кредит».

Думав, гадав, шукав чи про подібне колись писав і зараз точно пригадати не можу. Публікацій дуже багато, тому всі пригадати ой як важко. Але, тема актуальна.

Звертаюся до вас, читачі блогу, дайте відповідь на запитання – хто з вас любить халяву? Напевно серед тієї великої кількості людей що нас читає трохи є таких, але краще цю халяву не любити.

Чому? А про це читайте далі.

Воробус багато спілкується із різними людьми і за своє недовге життя довелося побачити різних людей, на «халявщиків» потрапляв також часто.

Розповім кілька «живих» прикладів.

Пам’ятаю знав одного пана, який любив вічно в когось зайняти там кілька десятків гривень. На питання для чого вони йому відповідав – «Ой, виручай мене, треба терміново, а додому їхати далеко».

Коли його згодом зустрічав і питався, а де ж зайняті гроші – казав що забув, зараз немає при собі й так далі. А потім просто зникав.

Також бувало бачив людей, які вічно любили посидіти десь в кафе на халяву. І ніби всі йдуть просто потеревенити за бокалом пива, чашкою кави, людина йде, всі думають що він гроші має, а в кінці коли приносять рахунок він тупо ставить всіх перед фактом що зарплати ще не дали, наступного разу він поставить.

Також читайте:   Паперові крафтові пакети без ручок

Коли приходить наступний раз, то його або нема, або він на пиво не йде або ж просто каже, що зарплати так і не отримав.

Таких людей раджу одразу ж гнати геть, бо це свого роду халявщики. Їм посидіти за чужий рахунок як вам картоплю зранку з’їсти.

Йдемо далі. Позичання речей. Все розумію, буває чогось не вистачає, треба йти на весілля чи забаву і нема вишитої сорочки. Починається позичання. Я вам скажу наступне – людина, яка себе хоч трохи поважає позичати нічого не буде.

А то потім коли віддасть, а брудне принесе чи подерте. Потім бачиш по фото в соціальних мережах, а ця ж людина, яка казала що в неї нема грошей сидить в дорогих клубах.

Так, можливо там вона теж когось розводить, але це вже проблеми тих людей з якими «халявщик» сидить.

Тому, не радив би бути аж надто добрим. Люди ніби здаються добрими, щирими, а насправді просто входять у довіру, а потім кидають.

Не позичайте нікому грошей!!! Має гроші – хай йде собі пити пиво, нема – нехай сидить вдома. Все-таки, зараз не кам’яний вік, що їсти треба шукати в лісі, а дівчат тягти в печеру.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*