Доленосні дні для України тривають…. - Блог про Львів

Доленосні дні для України тривають….

Тимошенко на волі

Схоже, що країна таки очищується від нечисті, принаймні політичні події в країні відбуваються зі швидкістю світла.

Вчора та й сьогодні Верховна Рада країни приймає доленосні рішення.

Ще б пак, недопустимо щоб ще колись були подібні події як 20 лютого, коли наглою смертю загинуло дуже багато людей. Таі до 20 лютого гинули люди.

Загинули за Україну і вони герої нашої країни.

Майдан зберігається і всі люди хочуть в першу чергу побачити відставку президента країни – Януковича, якого вчора Рада позбавила більшості прав, адже було прийнято рішення більшості повернутися до Конституції 2004 року.

Президент це почув і одразу ж зник в невідомому напрямі, як і решта винуватців смертей в Києві й не лише.

Коли вчора дивився як прощалися з людьми на майдані, то серце стискалося. Через політиків родичі, друзі, сім’ї залишилися без своїх близьких. Як рука «беркутівців» могла піднятися на свій же народ? Сподіваюся вони таки понесуть жорстоке покарання.

Щодо інших цікавих новин, то новим головою Верховної Ради України став – Турчинов із «Батьківщини». Також було відправлено у відставку міністра внутрішніх справ, генерального прокурора.

Починає формуватися новий уряд, а поки що виконувачем міністра внутрішніх справ призначений Аваков, який має забезпечити порядок в країні.

Також читайте:   70 років Українській Повстанській Армії

Подейкують, що вже незабаром будуть проводити процедуру імпічменту президенту країни, який навіть боїться показатися на люди.

А ще сьогодні, 22 лютого, Верховна Рада України проголосувала за те, щоб випустити Тимошенко Юлію Володимирівну на волю. Тому, вже незабаром вона може бути на свободі й подейкують вона має з’явитися на майдані.

Зараз Верховна Рада пішла на перерву, але коли повернеться, то має прийняти ще ряд важливих рішень.

Щодо міста Лева, то тут все спокійно, особливих казусів за минулу ніч не відбулося, місто патрулюється і люди будуть всіляко допомагати громаді до моменту відновлення нормального функціонування міста.

0 15 годині в центрі міста має відбутися молебень за загиблими на Майдані.

Про подальші цікаві новини, які будуть з’являтися в Україні ми будемо повідомляти у найближчих публікаціях на блозі Воробуса.

І ще, «любителям» Леніна можна сказати слова «на разі», адже Ленінопад продовжується. Хто запізнився на 25-ть років надолужує втрачене. Дійшла справа вже навіть до Сходу та Півдня нашої країни.

Ми ще заживемо добре. Слава Україні – Героям Слава!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*