День народження минув – треба жити далі - Блог про Львів

День народження минув – треба жити далі

Воробус з псом

Як відомо, вчора автор блогу відзначав день народження. Якби там не було, якою би погода не була, як часто би зірки не падали, а Воробусу стукнуло 27 років.

Я вже не молодий, але і не старий, сподіваюся. Адже, останнім часом щось мені часто народ почав казати, що я полисів. Невже волосся почало випадати і я скоро буду лисим, зовсім лисим? 😀

Не переживайте, лисина – це не від старості, а від того що я переборщив із стрижкою. Щось Воробус занадто коротко сказав своєму перукарю мене підстригти.

Але, менше з тим. З самого ранку на телефони Воробуса (їх у мене є багато) почали надходити дзвінки та смс-повідомлення від різного роду людей.

Набажали Горобусу стільки що якщо все збудеться, то не знаю що буду робити. Кохання, грошей, подорожей, щастя. Навіть один пан Воробусу дав конверт із хабарем. 😀

Краще би автора блогу покатали на винищувачі. Давно хочу. 😀

Надзвичайно приємно що люди пам’ятають за дату уродин. Ясне діло, що приємно коли тобі телефонують, говорять хороші слова, а не просто пишуть в соціальних мережах слово – «вітаю, гуляю, здибаю» і так далі.

Мені навіть задали запитання, а чому то у Воробуса в акаунті не можна нічого залишити на стіні. Все просто, відповідаю. Зробив я це вже дуже давно, бо не хотів щоб мені як конвеєром слали незрозумілі статуси, картинки, спам і так далі.

Також читайте:   Підсумки роботи блогу Воробуса у червні

Кому це взагалі треба? Воробусу не 10-ть років щоб бавився лайками.

Будете сміятися, але на сам день народження мав відрядження за місто. Тому, не зі всіма вдалося поспілкуватися по телефонному зв’язку. Телефон не завжди був при мені. Але, я бачив згодом хто телефонував і не забув за Воробусяку.

По приїзді до міста Лева всі вітання прочитав, трохи повідписував, але всі звісно що не писав. Ну, багацько їх було, особливо в соціальних мережах.

Але, користуючись нагодою, саме через блог Воробуса, який читає багато людей і ми маємо постійних читачів хотів би подякувати всім без виключення за те що пам’ятаєте.

Автор блогу за всіх вас пам’ятає і буде старатися максимально робити так, щоб всім приділити увагу, написати щось цікаве і намагатися зробити так, щоб вам було цікаво читати наш ресурс.

Правда, попереджаю, що можуть бути затримки у публікаціях. Причина? Травень для Воробуса буде дуже насиченим і на мене чекає дуже багато відповідальних вчинків.

Мій день минув і ти розумієш, що треба жити далі. Якби там не було, але Воробусу пішов 28-й рік. Це вже не 15-ть чи 18-ть, тут вже треба бути серйозним. 😀

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 9 може ще щось напишете?

  1. viking 11.04.2014 пише:

    Сподіваюся, твої публікації і надалі будуть такими цікавими, як раніше

  2. vrubli 11.04.2014 пише:

    Відкрию таємницю читачам!
    Відповідальні вчинки, які згадує Воробус – це бути дружбою на кількох весіллях, тож банально від буде відходити від похмілля 😀

  3. Vorobus 11.04.2014 пише:

    vrubli, :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: спалила))))

  4. Vorobus 11.04.2014 пише:

    думаю ще Врубляху вкрасти 😆 😆

  5. NoName 12.04.2014 пише:

    Vorobus пише:
    думаю ще Врубляху вкрасти :lol: :lol:

    це кого? 😮

  6. Vorobus 12.04.2014 пише:

    NoName, 😮 догадайся

  7. viking 12.04.2014 пише:

    NoName пише:

    Vorobus пише:
    думаю ще Врубляху вкрасти :lol: :lol:

    це кого? :o

    Воробус мав на увазі Ольгу Врублевську (Vrubli) 🙂 😀 😮

  8. NoName 12.04.2014 пише:

    viking, ну вона його точно колись прибьє 😆

  9. Vorobus 13.04.2014 пише:

    NoName, та не приб’є. 😳 😳

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*