Дивні вимикання електроенергії у Львові

Нема світла

Сьогодні надворі 12 квітня, а це означає, що робочий тиждень завершився, тому можна потрохи починати відпочивати.

Погода на вулиці не найкраща, дощу нема, але досить таки холоднувато. Сподіваємося, що завтра на свято Вербної неділі буде набагато тепліше.

Поки читачі блогу ще досипають, то Воробус вже прокинувся, п’є чай і спробує порадувати вас черговими публікаціями на ресурсі.

Розпочнемо сьогоднішній день із негативу, а саме із Львівобленерго.

Вони мене вже дістали і їх треба таки покритикувати.
І хоч країна вже потрохи забуває за таке явище як совок, але останнім часом ми схоже знову ж таки почали за нього згадувати.

Ну, вибачте мені, вже дістали ці вимикання електроенергії без попередження. А вони, до слова, в останні дні почастішали.

Говорив автор блогу з батьком. Так от, через ці вимикання згадав собі одразу ж 90-ті роки. Тоді, вечорами вимикали електроенергію на дві-три години. Як говорили тоді, це робилося для економії ресурсів.

Зараз часи змінилися, кожен в хаті має лічильники. Тому, чому я маю терпіти які-небудь вимикання якщо вчасно оплачую послуги Львівобленерго.

Звісно, варіант з економією електроенергії – це з розряду фантастики, але реально вже дістали вимикання. В останні три дні тричі ввечері «вирубували» електроенергію.

Це відбувається якраз у час, коли дійсно її треба – від 21 і до 23 години.

Також читайте:   Як я був на матчі Україна - Австрія

Ви спитаєте в якому це районі відбувається? Відповідаю, центр. Дивно правда?

Найбільш прикро було, коли Воробус залишився без світла на самий день народження. І хоч автор блогу гучних святкувань не робив, але все ж ввечері прийшли родичі на чашку чаю з сирником.

Сидимо такі згадуємо Воробусині молоді роки, аж тут раз і близько 22 години 10 квітня зникає світло. Що робити? Використовувати свічки? Та ми просто таки розійшлися по домах.

Куди я лише не телефонував: аварійні, довідки. Номери або були зайняті, або ж голос із трубочки ніс якусь маячню. «Вибачте, аварія, вибачте».

Та яка може бути аварія, якщо дівчина з довідки 109 сказала що не лише в центрі нема електроенергії, а й, наприклад, у Франківському районі.

Вночі таки світло з’явилося, але навіщо воно мені якщо Воробус вже давно спав.

Вчора знову ж таки прийшов з роботи, поїв, думав щось написати на блозі, лише увімкнув ПК і знову зникає електроенергія. З такими успіхами може і блок живлення згоріти.

Через деякий час світло знову з’явилося. Невже таки була аварія.

Майже кожного дня спілкуюся із сусідами. Так от, вони мені кажуть що і вдень бувають вимикають електроенергію.

Так що це? Запланована акція чи таки форс-мажор?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. viking 12.04.2014 пише:

    Воробусе, постав собі вітрогенератор на даху, і завжди будеш мати свою електрику 😆 😆 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*