Ера ще одного “фізрука” нарешті завершена - Блог про Львів

Ера ще одного “фізрука” нарешті завершена

Блохін пішов

Схоже, що ера «фізруків» потрохи минає і футбольні команди світу нарешті отримають нормальних тренерів.

Звісно, Воробус багато іронізує, але переглянувши поєдинок між київським Динамо та донецьким Шахтарем зрозумів, що команди в Києві зараз нема і єдине що зараз залишилося від неї – це ім’я та традиції.

Якби зараз Валерій Васильович Лобановський встав і глянув на це все, то мабуть би знову помер. Реально, команда Динамо в останні роки деградує.

І якщо, ще за часів Газаєва та Сьоміна які-небудь, але результати були, то зараз є стабільне третє місце.

Це найгірші результати команди за весь час виступів в чемпіонатах України.

Після вчорашньої нічиєї Металіста та Зорі стало зрозуміло, що все йде того, що Динамо знову ж таки буде бронзовим призером і восени Київ буде без Ліги Чемпіонів.

Хоча, як на мене, Динамо ще добряче пощастило. Бо, якби Металіст не мав труднощів із грошима, то можливо й він би посунув біло-синіх з 3 місця. А так…..

Ок, багато говорилося що Блохіну та компанії треба час щоб зробити команду.

Президент клубу – Суркіс дав йому на це два сезони і що ми маємо? Команда не дає результатів, постійно виникають спади, в єврокубках теж стабільності не було.

Грошей на трансфери було витрачено дуже багато.

А останні поєдинки із Карпатами та Шахтарем – це просто жах. Автор статті вболіває з дитинства за команду зі Львова, але так як Динамо змагається за чемпіонство, то воно мало приїхати у Львів і просто таки не побачити «левів», а вони ледве не програли.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Металіст 3:1 Карпати (відео)

Шахтар зараз не той що минулих років. Навіть не пригадую що «діти» Луческу настільки багато втрачали очок в чемпіонаті. Було би Динамо на ходу, то вже би давно взяло і вийшло на першу сходинку.

А так, поєдинок в Києві мав дати відповідь на запитання, а чи зможе команда Блохіна зберегти шанси на Лігу Чемпіонів.

Поєдинок сезону кияни провели беззубо. «Гірники» на одній нозі обіграли свого суперника. І не було дивно, що Суркіс відправив Блоху у відставку. Я би на його місці це вже давно зробив, а не «відмазувався» постійно.

Що далі? А хз, не знати чого очікувати. Давно напрошується прихід іноземця до керма команди з Києва.

Але, знаючи кухню Динамо можна зробити прогноз, що тренером знову буде екс-динамівець. Хто саме? Можливо Ребров, який зараз буде тимчасово виконувати обов’язки головного.

І ще, все йде до того, що ще кілька «фізруків» залишать великий футбол. Це, тренер Манчестера – Моєс та Барселони – Мартіно.

Так ці клуби погано ще не грали ніколи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. viking 18.04.2014 пише:

    Давно треба було того “фізрука” звільнити 👿

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*